Παπαρδέλες με κοτόπουλο, μανιτάρια και πάπρικα

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Για 2-4 άτομα</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">1 φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο φρέσκο</span><br /><span style="font-size: medium;">4 κρεμμύδια ψιλοκομμένα</span><br /><span style="font-size: medium;">250 γραμμάρια μανιτάρια φρέσκα λευκά ψιλοκομμένα</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κουταλιές της σούπας μαϊντανός</span><br /><span style="font-size: medium;">500 γραμμάρια παπαρδέλες</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κιλό κοτόπουλο κομμένο σε κύβους</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλιά του γλυκού πάπρικα</span><br /><span style="font-size: medium;">2 ντομάτες τριμμένες</span><br /><span style="font-size: medium;">1 ποτήρι λευκό κρασί</span><br /><span style="font-size: medium;">1 ποτήρι ζωμό κρέατος από κύβο ή σούπα</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Αλατοπιπερώνετε το κοτόπουλο και το τηγανίζετε μαζί με τα ψιλοκομμένα μανιτάρια μέσα σε μια κατσαρόλα με το βούτυρο.</span><br /><span style="font-size: medium;">Προσθέτετε και τσιγαρίζετε ελαφρά το κρεμμύδι. Το σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε το ζωμό, τη τριμμένη ντομάτα, πάπρικα, το μαϊντανό και αλατοπίπερο αν χρειάζεται.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Σιγοβράζεται για 30 λεπτά περίπου.</span><br /><span style="font-size: medium;">Βράζετε τις παπαρδέλες για 8 λεπτά και τα στραγγίζετε.</span><br /><span style="font-size: medium;">Σερβίρετε ανακατεύοντας με τη σάλτσα και το κοτόπουλο.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα