Εύκολα ρολά μπέικον με σπαράγγια και τυρί κρέμα

11 Νοεμβρίου 2013

Υλικά

Για 6-8 άτομα

250 γραμμάρια φέτες μπέικον
1 κονσέρβα σπαράγγια βρασμένα για 5 λεπτά
142 γραμμάρια ημιανάλατο τυρί ή ανθότυρο
1 κουτάλι τσαγιού ζεστό γάλα
1 κουταλιά του γλυκού καρυκεύματα (μείγμα μαύρο πιπέρι με λευκό)
½ τούφα ψιλοκομμένος άνηθος
1/2 κουταλιά του γλυκού πάπρικα
Σέλινο για γαρνιτούρα

 

 

 

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα με μπόλικο νερό βράζετε τα σπαράγγια για 5 λεπτά, ίσα ίσα να μαλακώνουν αλλά να παραμείνουν τραγανά.

Κόβετε τις φέτες από μπέικον στη μέση διαγώνια. Ανακατεύετε τα υπόλοιπα υλικά.
Τυλίγεται τα κομμάτια του μπέικον μέσα στα σπαράγγια και τυλίγεται σε χωνάκια και γεμίζετε το καθένα με μια κουταλιά από το μείγμα τυριού προαιρετικά.

Κατόπιν κόβετε σε φέτες 2 εκ. το μπέικον με τα σπαράγγια μπήγετε μια οδοντογλυφίδα σε κάθε κομμάτι και σερβίρεται με φρέσκο σέλινο.

 

 



Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ