10 απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς!

Κάθε γυναίκα έχει στη διάθεσή της πολλά προϊόντα ομορφιάς και καλλυντικά που πολλές φορές δεν τα έχει χρησιμοποιήσει.Όμως ποια προϊόντα είναι αυτά που ειδικά τώρα το καλοκαίρι δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ της;

1. Chanel αποσμητικό σε σπρέι ιδανικό για τις καλοκαιρινές διακοπές & για να το έχεις μέσα στην τσάντα σου όλες τις ώρες.

 


2. Βερνίκι νυχιών Dior σε έντονα χρώματα. Μικρά μπουκαλάκια για να μπορείς να τα παίρνεις μαζί σου. Ότι πρέπει για μανικιούρ & πεντικιούρ.

3. Η εξαιρετική σειρά της αντηλιακή προστασίας Avène με έξτρα προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB, με καταπραϋντικό και αντι-ερεθιστικό ιαματικό νερό. Μας αρέσει ιδιαίτερα το σπρέι, για εύκολη εφαρμογή.

4. Δεν μπορούμε να αποχωριστούμε τη μάσκαρα ούτε το καλοκαίρι και δεν χρειάζεται! Η Lashfinity Max Factor είναι τέλεια! Η αδιάβροχη σύνθεσή της παραμένει στη θέση της ακόμη κι αν κοιμάσαι, κάνεις ντους ή είσαι στην πισίνα.

5. Κρέμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τονίσετε τα ζυγωματικά, τα μάτια και να προσθέσετε λάμψη στο δέρμα. Αυτό το μικρό σωληνάκι από το Topshop είναι όλα όσα χρειάζεσαι, εκτός από μάσκαρα και κραγιόν για το βράδυ.

6. Σαμπουάν L’Oréal Professionnel με φόρμουλα η οποία εξουδετερώνει την αρνητική επίδραση του ήλιου στα μαλλιά. Επίσης προστατεύει τα μαλλιά από την άμμο, το αλάτι και το χλώριο.

7. Για εκείνους που αγαπούν τα έντονα αρώματα το καλοκαίρι, τα Hawaiian Tropic είναι ιδανικά. Η συγκεκριμένη after sun περιέχει τζελ αλόης και προσφέρει απαλότητα και φρεσκάδα μετά τον ήλιο.

8. Τα άτομα με λιπαρό δέρμα συχνά αποφεύγουν την ιδέα του αντηλιακού στα πρόσωπά τους, αλλά η νέα La Roche-Posay πραγματικά αφήνει στο δέρμα ένα ματ φινίρισμα και προστατεύει από τον ήλιο.

9. Μια κρέμα BB είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για καθημερινή ενυδάτωση και makeup σε ένα! Νέα φόρμουλα της Vichy έχει SPF25 για προστασία από τον ήλιο, ενυδατώνει και κρύβει τις ατέλειες.

10. Δροσιστείτε με αυτό το σπρέι εσπεριδοειδών από τα KORA Organics της Miranda Kerr. Αναζωογονητικό για ένα ζεστό καλοκαιρινό απόγευμα.

Σχετικά άρθρα