Εγκρίθηκε η ακριβή αποζημίωση των απολυμένων της ΕΡΤ - Δείτε την έγκριση των 21 εκατ. ευρώ

11 Νοεμβρίου 2013

Στη Διαύγεια αναρτήθηκε η επείγουσα απόφαση την οποία υπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας και με την οποία εγκρίνεται η καταβολή των αποζημιώσεων στους απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ.

Η απόφαση υπεγράφη στις 7 Νοεμβρίου, την ημέρα που η κυβέρνηση έδωσε το πράσινο φως για την επέμβαση των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο, για να απομακρύνουν τους απολυμένους -καταληψίες. Ωστόσο, στην απόφαση δεν διευκρινίζεται ποιοι θα λάβουν αποζημίωση.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο στη Διαύγεια «Εγκρίνεται η δαπάνη του ποσού των 21.843.616,67 ευρώ που καταβλήθηκε μέσω των τραπεζών ή πιστωτικών ιδρυμάτων για την καταβολή αποζημίωσης στους υπαλλήλους της πρώην ΕΡΤ Α.Ε, λόγω κατάργησής της. Δίνεται εντολή έκδοσης συμψηφιστικού χρηματικού εντάλματος με το ανωτέρω ποσό στο όνομα της Τράπεζας της Ελλάδος και επί του Γραφείου Συμψηφισμών, οικ.έτους 2013, σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού του υπουργείου Οικονομικών του ειδικού φορέα 200-ΚΑΕ 2799 για την τακτοποίηση της δαπάνης αυτής».

Διαβάστε την απόφαση ΕΔΩΠηγή: /www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ