Πώς να βγάλετε το glitter μανό από τα νύχια σας

12 Νοεμβρίου 2013

Τα glitter είναι παιχνιδιάρικο, γιορτινό και πάντα κατάλληλο, αλλά επίσης είναι και πολύ δύσκολο να το βγάλεις μετά από τα νύχια σου. Εμείς λοιπόν βρήκαμε πώς θα το βγάλετε. Υπάρχουν μερικά tips που θα κάνουν την διαδικασία πολύ εύκολη και γρήγορη. Οπότε τώρα δεν χρειάζεται να έχετε δεύτερες σκέψεις όταν βάζετε glitter. 

 

Πάντα ξεκινήστε με την βάση.

Πρίν ακόμα βάλετε έστω και λίγο χρώμα, περάστε τα νύχια σας με μια παχιά στρώση από την βάση σας. Χρειάζεστε κάτι πολύ δυνατό ανάεσα σε εσάς και το glitter.

 

Μην το πειράζετε.

Όταν το μανό έχει αρχίσει να φεύγει σε σημεία και θέλετε να το βγάλετε μην αρχίσετε να το πειράζετε γιατί έτσι μπορεί να κάνετε ζημιά στα νύχια σας.

 

Αφήστε τα να απορροφήσουν.

Βάλτε πολύ ασετόν σε βαμβάκι και βάλτε τα πάνω σε κάθε νύχι και μετά τυλίξτε το κάθε σας νύχι σε αλουμινόχαρτο μαζί με το βαμβάκι.

 

Λειάνετε τις ατέλειες.

Μπορεί να έχουν μείνει κάποια σημεία που θα έχουν ακόμα μανό. Σε αυτήν την περίπτωση χρησιμοποιήστε όχι τη λίμα σας αλλά το buffer. Περάστε το νυχι σας με το buffer με οριζόντιες μαλακές κινήσεις μέχρι το μανό να φύγει.


Αναγέννηση.

Με το glitter η αλήθεια είναι ότι τα νύχια μας ταλαιπωρούνται πολύ, μουλιάστε τα χέρια σας σε ζεστό νερό και μετά βάλτε στα χέρια σας κρέμα και στα νύχια ένα λαδάκι.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ