'Ενα βήμα πριν την έξοδό του απο το ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Σηφουνάκης

14 Νοεμβρίου 2013

Αιφνιδιασμό προκάλεσε η απόφαση του Νίκου Σηφουνάκη να παραιτηθεί από τη θέση του εισηγητή του ΠΑΣΟΚ για θέματα Ναυτιλίας και Υποδομών, με επιστολή που έστειλε σήμερα τόσο στον Ευάγγελο Βενιζέλο, όσο και στον γραμματέα της ΚΟ του κόμματος.

Ο Νίκος Σηφουνάκης φέρεται δυσαρεστημένος από την κυβερνητική συνεργασία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ την οποία θεωρεί προβληματική, ενώ ανησυχεί για το πολιτικό σήμα που εκπέμπει το κόμμα του. Στην επιστολή αναφέρει χαρακτηριστικά πως οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν ελλειπή ενημέρωση από τους υπουργούς της ΝΔ και συχνά καλούνται να τοποθετημένουν την τελευταία στιγμή για θέματα, για τα οποία όμως έχουν ήδη ληφθεί αποφάσεις. Συγκεκριμένα αναφέρεται στις εξαγγελθείσες αλλαγές στον Καλλικράτη και τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων, για τον οποίο όπως σημειώνει οι βουλευτές του ΠαΣοΚ επί ενάμιση χρόνο καταθέτουν τις προτάσεις τους αλλά τελικώς το υπουργείο Οικονομικών παρουσίασε ένα πρόχειρο κατασκεύασμα.

 Πάντως, συνεργάτες του κ. Σηφουνάκη αναφέρουν ότι δεν προτίθεται να ανεξαρτητοποιηθεί από βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.Πηγή: www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ