Ο διαιτητικός κορμός σοκολάτας της Άννας Δρούζα!

15 Νοεμβρίου 2013

Υλικά:

250 γραμμάρια ανθότυρο

2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη

2 κουταλιές της σούπας κακάο

1 πακέτο μπισκότα Miranda ολικής αλέσεως

1 κουταλιά του γλυκού κονιάκ

100 γραμμάρια καρύδια σπασμένα

 

Διαδιακασία:

Χτυπάμε το ανθότυρο με το χέρι και προσθέτουμε την ζάχαρη άχνη, το κακάο, τα καρύδια, το κονιάκ και τα μπισκότα σπασμένα. Φτιάχνουμε ένα ρολό, το οποίο τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο και το βάζουμε στη κατάψυξη. Έτοιμο!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΚΕΛΛ***** ****
18:00 Τετάρτη 20/11/2013
Ο διαιτητικός κορμός σοκολάτας της Άννας Δρούζα τι εννοείτε 14 γραμμάρια ανθότυρο
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ