Ο διαιτητικός κορμός σοκολάτας της Άννας Δρούζα!

<p><strong><span style="font-size: medium;">Υλικά:</span></strong></p>
<p><span style="font-size: medium;">250 γραμμάρια ανθότυρο</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">2 κουταλιές της σούπας κακάο</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">1 πακέτο μπισκότα Miranda ολικής αλέσεως</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">1 κουταλιά του γλυκού κονιάκ</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">100 γραμμάρια καρύδια σπασμένα</span></p>
<p> </p>
<p><strong><span style="font-size: medium;">Διαδιακασία:</span></strong></p>
<p><span style="font-size: medium;">Χτυπάμε το ανθότυρο με το χέρι και προσθέτουμε την ζάχαρη άχνη, το κακάο, τα καρύδια, το κονιάκ και τα μπισκότα σπασμένα. Φτιάχνουμε ένα ρολό, το οποίο τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο και το βάζουμε στη κατάψυξη. Έτοιμο!</span></p>

Σχετικά άρθρα