Σε κώμα ο Γλαύκος Κληρίδης -Δεν δίνουν ελπίδες οι γιατροί

15 Νοεμβρίου 2013

Την ώρα που ο κ. Ιωσήφ Κάσιας προσωπικός γιατρός του πρώην προέδρου της Κύπρου κ.Γλ. Κληρίδη ανακοίνωνε ότι «δυστυχώς, όπως όλα δείχνουν οδεύει προς το τέλος», αναφερόμενος στην κατάσταση της υγείας του 94χρονου πολιτικού, χιλιάδες ήταν τα μηνύματα συμπαράστασης που έρχονταν σχεδόν απ΄όλο τον κόσμο. 

Τόσο ο πρόεδρος της Κύπρου κ. Ν. Αναστασιάδης, όσο και ο υπουργός Εξωτερικών κ. Ι. Κασουλίδης (που βρίσκονται στη Σρι Λάνκα), ζήτησαν να ενημερώνονται συνεχώς για την υγεία του κ. Κληρίδη, ο οποίος να σημειωθεί ότι βρίσκεται σε κώμα. Ο κ. Κασουλίδης μάλιστα έγραψε στο facebook ότι ο κ. Κληρίδης είναι ο μέντοράς του.

Στο πλευρό του πρώην προέδρου της Κύπρου βρίσκεται συνεχώς η κόρη του Καίτη, ενώ την κλινική «Ευαγγελίστρια» όπου νοσηλεύεται έχουν επισκεφθεί πολιτικοί απ΄όλα τα κόμματα, ο πρόεδρος της Βουλής, μέλη της προεδρικής φρουράς και πολύς κόσμος που ρωτούν για την κατάσταση της υγείας του. Τα social media έχουν κατακλυσθεί από μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης προς τον πρώην πρόεδρο.

Η πορεία της υγείας του, που θεωρείται μη αναστρέψιμη επιδεινώθηκε ραγδαίως τα τελευταία 24ωρα από νεφρική ανεπάρκεια, την οποία, όπως ανέφεραν οι θεράποντες ιατροί του, την προκάλεσε ο διαβήτης. 

Πηγή: www.tovimaonline.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ