Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς στηρίζει Ελλάδα!

15 Νοεμβρίου 2013

Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς σε πρόσφατη συνέντευξη του σε Έλληνα δημοσιογράφο στην Αγγλία, υποστήριξε οτι δεν έχει να δει κάτι το ενδιαφέρον στην Αγγλία συγκριτικά με την Ελλάδα. 

Συγκεκριμένα ανέφερε"Έχω πάει σε πολλά ελληνικά νησιά και καθώς βρισκόμουν στους αρχαιολογικούς χώρους σκέφτηκα: Δεν το πιστεύω ότι, ό,τι διαβάζουμε και μαθαίνουμε για την Ελληνική μυθολογία βρίσκεται εδώ, μπροστά μου. Όλοι πρέπει να υποβληθούμε στην Ελληνική Ιστορία και στη κληρονομιά που μας έχουν αφήσει οι Έλληνες" ενώ σχετικά με την Αγγλία αλλά και άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις πρόσθεσε " Στην Αγγλία τι υπάρχει να δω; Το παλάτι του Μπάκιγχαμ; ότι δεν αλλάζει είναι η πολιτιστική σου κληρονομιά. Η ταυτότητά σου. Στην Ελλάδα υπάρχει ο Παρθενώνας. Δεν πρόκειται να φύγει. Είναι εκεί για να μας θυμίζει την εξέλιξη μας και να μας υπενθυμίζει την ευημερία που όλες οι χώρες πρέπει να έχουν. Στη Γερμανία πχ. τι να δω; το τοίχος του Βερολίνου; Δεν με ενδιαφέρει και δεν έχει κανένα σύνδεσμο με την έννοια της ευημερίας. Μάλλον το αντίθετο θα έλεγα."

Και τέλος καταλήγει για τη χώρα μας " Από την άλλη δεν μπορώ να μην ενδιαφερθώ για τη Δήλο, τον Παρθενώνα και τις Μυκήνες! "

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ