Τα παιδιά των διασήμων μπροστά από την κάμερα!

16 Νοεμβρίου 2013

Είναι πολύ συχνό φαινόμενο, διάσημοι ηθοποιοί να βάζουν τα παιδιά τους σε κάποιες από τις ταινίες τους, έστω και για δευο λεπτά. Είναι ούτως η άλλως ο πιο εύκολος τρόπος να καλυφθεί ένας ρόλος. Το παιδάκι τριγυρνάει έτσι και αλλιώς στα γυρίσματα καθώς οι περισσότερες γυναίκες τα πέρνουν μαζί τους. Δείτε παρακάτω τους ρόλους που παίξανε! (η μικρή κόρη των Brad Pitt και Angelina Jolie Shilloh θα παίξει μαζί με τη μαμά της ώς μικρή πριγκίπισσα στην καινούργια ταινία Maleficent)

 

H ίδια η Angelina Jolie είχε παίξει στη ταινία του πατέρα της Jon Voight, Lookin To Get Out, όταν ήταν μόλις  χρόνων. 

 

H κόρη του Will Smith, Willow, έπαιξε στη ταινία I am Legend.

 

H κορη των Bruce Willis και Demi Moor, Rumer, έχει παίξει σε 2 διαφορετικές ταινίες σε μικρή ηλικία και έδειξε από τότε ότι έιχε έμφυτο ταλέντο παίζοντας τη κόρη της Demi Moore στη ταινία Striptease και με τον μπαμπά της στη ταινία Hostage.

 

H κόρη του John Travolta έπαιξε στη ταινία, Old Dogs, καθώς ο διάσημος ηθοποιός θεώρησε ότι έχει ταλέντο και ήθελε να την γνωρίσει στο κοινό του, όπως είπε.

 

Από ότι φαίνεται οι κόρες τις Demi Moore θέλανε όλες να παίξουν σε κάποια ταινία, εδώ η Scout Willis στο The Scarlet Letter.

 

Πραγματικά αστέρια έχουν αποδειχτεί τα παιδιά του  Will Smith καθώς εδώ βλέπουμε τον γιό του Jaden Smith στις ταινίες "Pursuit of Happyness", "After Earth".

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ