Ποια είναι τα ζώδια… ψώνια με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους;

Έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους. Τα ζώδια αυτά γεννήθηκαν με την πεποίθηση ότι είναι καλύτερα από τα υπόλοιπα και άντε να τους πείσεις για το αντίθετο.

Είναι ένας… πόλεμος που θα χάσεις, οπότε μην τον ανοίξεις γιατί γνώμη δεν θα αλλάξουν.

Ζυγός

Ο Ζυγός εύκολα τους ξεγελά όλους γύρω του. Είναι διπλωμάτης άλλωστε και κορυφαίος στο είδος του. Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί για τον Ζυγό, είναι ότι τσεκάρει τους πάντες και τα πάντα γύρω του. Αν θεωρήσει ότι αξίζεις, τότε θα σε αντιμετωπίσει και με τον κατάλληλο σεβασμό. Αν για κάποιο λόγο όμως νομίζει ότι είσαι… «παρακμή» και δεν φτάνεις τα στάνταρ του, τότε ούτε που θα ασχοληθεί μαζί σου. Θες να του πεις ένα «ξεκαβάλα το καλάμι σου και σταμάτα να είσαι τόσο σνομπ επιτέλους!» Τα κριτήρια που έχει στο μυαλό του είναι υψηλά και όσο και να προσπαθήσεις, δεν θα τα φτάσεις… Άδικος κόπος, μην κουράζεσαι άσκοπα. Γιατί τα κριτήρια αυτά είναι ουτοπικά.

Λέων

Θα έπρεπε μάλλον να μπει στην κορυφή της σχετικής λίστας. Ο Λέων έχει γεννηθεί με την εντύπωση ότι έχει αριστοκρατική καταγωγή. Κοιτάζει τους πάντες γύρω του με υφάκι και περιμένει από εκείνους να κάνουν την βαθιά υπόκλιση όταν βλέπουν μπροστά τους τον βασιλιά. Θέλει όλοι να συμφωνούν μαζί του και να τον αποθεώνουν. Γιατί κανένας δεν γνωρίζει περισσότερα από τον Λέοντα. Όταν μπαίνει μάλιστα σε έναν χώρο, είναι σαν να βλέπεις τον Βοναπάρτη να κάνει την είσοδό του…

Κριός

Ο Κριός νιώθει πως είναι ο ένας, ο πρώτος, ο μοναδικός, ο ανεπανάληπτος… Θέλετε κι άλλα επίθετα; Όλα όσα έχουν να κάνουν με υπεροχή, θα ταίριαζαν σε έναν Κριό, γιατί αυτή την εικόνα έχει για τον εαυτό του. Όλοι οι υπόλοιποι απλά τον ακολουθούν και φυσικά δεν μπορούν να τον φτάσουν. Εύκολα θα τσακωνόταν με τον Λέοντα για το ποιος είναι ο αρχηγός της υπόθεσης και φυσικά ο… καλύτερος.

Τοξότης

Άλλο ένα ζώδιο που επίσης γεννιέται με την πεποίθηση ότι είναι ξεχωριστό, μοναδικό και ανώτερο. Φυσικά έτσι και τολμήσεις να του πεις το αντίθετο ή να αμφισβητήσεις την όποια υπεροχή του, δεν θα διστάσει να σε βάλει στην θέση σου. Και θα το κάνει με τρόπο που θα σε πονέσει. Να θυμίσουμε ότι ο Τοξότης δεν φημίζεται για τους τρόπους του καθώς λέει πάντα αυτό που πιστεύει, χωρίς να το… «επεξεργαστεί» και δεν ενδιαφέρεται να είναι αρεστός.

Καρκίνος

Όπως και με τον Ζυγό, εύκολα την πατάς και με τον Καρκίνο. Το ζώδιο αυτό αρέσκεται να δείχνει στους άλλους ότι είναι χαμηλών τόνων, συμπονετικό και χαρισματικό. Αυτό που λατρεύει όμως περισσότερο είναι να το… λατρεύουν και να το θαυμάζουν. Αν για κάποιο λόγο δεν το «εξυπηρετείς», δεν θα δείξει και μεγάλη υπομονή και θα σε απομακρύνει από κοντά του. Και θα το κάνει και με ύφος.

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Είναι… επίσημο: Αυτά τα 5 ζώδια «πέφτουν» πιο γρήγορα στην κατάθλιψη

Πώς αντιδρούν τα 12 ζώδια σε περίπτωση σεισμού;

Ξέρεις ποιο είναι το «τοξικό» χαρακτηριστικό σου;

Έτσι θα την κάνεις να… λιώσει από πόθο και ηδονή

Πόσο εύκολα ζητά κάποιος βοήθεια αν τα βρει… σκούρα;

Σε ποια κατηγορία ανήκεις; Στους «αληθινούς» ή στους ψεύτες;

Σχετικά άρθρα