Αγνοούνται "ροζ" φωτογραφίες με τον Νicolas Cage !

17 Νοεμβρίου 2013

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση σχετικά με τις υποτιθέμενες «ροζ» φωτογραφίες του Nicolas Cage με την πρώην αγαπημένη του Christina Fulton. Λέγεται ότι σ’ αυτές απεικονίζεται το ζευγάρι να έρχεται σε σεξουαλική επαφή και ότι εκλάπησαν από τον Richard Orozco όταν διέρρηξε το σπίτι της Fulton τον Απρίλιο. Ο άνδρας συνελήφθη και κατηγορείται για διάρρηξη αλλά οι φωτογραφίες... ακόμη αγνοούνται. 

Ο ίδιος ο Cage διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ότι οι φωτογραφίες δεν υπάρχουν καν και όπως λέει στη MailOnline: «Φωτογραφίες με εμένα και τη δεσποινίδα Fulton απλώς δεν υπάρχουν και ούτε υπήρξαν ποτέ!». Η αστυνομία ακόμη ερευνά.

Οι υποτιθέμενες φωτογραφίες, σύμφωνα με το ΤΜΖ, απεικονίζουν τον Nicolas σε ιδιαίτερες στιγμές στην κρεβατοκάμαρά του με την Christina, η οποία είναι η μητέρα του 22χρονου γιου του Weston. Ο Orozco συνελήφθη στις 22 Οκτωβρίου. Δήλωσε αθώος αλλά παραμένει φυλακισμένος με εγγύηση στο 1 εκατ. δολάρια. Η επόμενη ακροαματική διαδικασία είναι για τις 21 Νοεμβρίου.

Ο Cage άρχισε να βγαίνει με τη Fulton το 1988 κι εκείνη έφερε στον κόσμο το παιδί τους τον Δεκέμβριο του 1990. Εν συνεχεία παντρεύτηκε την τρίτη του σύζυγο, την Alice Kim, πρώην σερβιτόρα, το 2004 κι έχουν μαζί έναν οκτάχρονο γιο, τον Kal-El.

Πηγή: www.real.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ