Άγνωστος άντρας άνοιξε πυρ μέσα στην εφημερίδα Liberation! -Ένας σοβαρά τραυματισμένος

18 Νοεμβρίου 2013

Ένας άνδρας οπλισμένος με μια επαναληπτική καραμπίνα εισέβαλε σήμερα γύρω στις 10:15 (τοπική ώρα) στο χώρο υποδοχής της εφημερίδας Liberation στο Παρίσι, άνοιξε πυρ τραυματίζοντας σοβαρά ένα φωτογράφο και στη συνέχεια διέφυγε, έγινε γνωστό από την εφημερίδα και αστυνομική πηγή.

Το θύμα τραυματίσθηκε στον θώρακα και η κατάστασή του είναι κρίσιμη, διευκρινίσθηκε από αστυνομική πηγή. Το κίνητρο της επίθεσης δεν είναι σαφές. "Μπήκε μέσα, πυροβόλησε δύο φορές και έφυγε", δήλωσε προς το ενημερωτικό τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV ο διευθυντής σύνταξης Φαμπρίς Ρουσλό.

Αστυνομικοί αναπτύχθηκαν μπροστά από τις έδρες των μεγάλων μέσων ενημέρωσης στο Παρίσι λίγη ώρα μετά το επεισόδιο,  έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή. "Η ασφάλεια ενισχύθηκε μπροστά από τα μέσα ενημέρωσης", διευκρίνισε η πηγή αυτή.

Το πρωί της Παρασκευής, ένας ένοπλος είχε εισβάλει στον χώρο υποδοχής του BFMTV στο Παρίσι και είχε απειλήσει δημοσιογράφους πριν διαφύγει. Πάντως στο στάδιο αυτό δεν είναι γνωστό αν υπάρχει ενδεχομένως σχέση ανάμεσα στα δύο επεισόδια.

Πηγή: www.real.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ