Οι αμέτρητες αλλαγές των stars στα μαλλιά τους!

18 Νοεμβρίου 2013

Μάλλον υπάρχει κάποιο όριο στο πόσες φορές μπορείς να δεις τον εαυτό σου σε εξώφυλλα περιοδικών και φωτογραφίες χωρίς να θέλεις να κάνεις μια αλλαγή. Από την Emma Stone μέχρι την Rihanna, οι διάσημες αλλάζουν τόσες φορές τα μαλλιά τους που καμιά φορά δεν θυμόμαστε καν πώς ξεκίνησαν.


Zoe Kravitz: Brown to Purple

Η κόρη του Lenny Kravitz, Zoe έκανε μια δραστική αλλαγή όταν άλλαξε τα μαλλιά της από το καστανό σε ένα ξανθό πλατινέ με βιολετί.


Selma Blair: Black to Blonde

Η Selma Blair εθεάθη το καλοκαίρι με ένα ξανθό καστανό και πριν ένα μήνα τελείως ξανθιά.


Emma Stone: Blonde to Red

Η Emma Stone είναι τυχερή που έχει τέτοια επιδερμίδα καθώς κάνει συχνά αλλαγές. Το φυσικό της είναι ξανθό αλλά την έχουμε δει με καστανό και κόκκινο.


Anna Paquin: Brunette to Blonde

Η Anna Paquin από το φυσικό της μελαχρινό τα έβαψε ξανθά!


Leighton Meester: Blonde to Brunette

Η Leighton Meester είναι στη πραγματικότητα ξανθιά, κάτι που μας είναι πολύ δύσκολο να πιστέψουμε αφού τόσα χρόνια την έχουμε συνηθίσει μελαχρινή.


Lindsay Lohan: Red to Blonde

Η Lindsay Lohan είναι κανονικά κοκκινομάλλα, αλλά μέσα στο χάος που επικράτησε στη ζωή της τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να γίνει ξανθιά.


Jessica Biel: Brunette to Blonde

Η Jessica Biel δοκίμασε το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της το 2005 αλλά ευτυχώς δεν το κράτησε!


Rihanna: Black to Red to Brown to Blonde

Rihanna: Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους.


Kim Kardashian: Black to Blonde

Η Kim Kardashian είναι φυσική μελαχρινή αλλά όπως όλες οι γυναίκες θέλησε να κάνει κάποια αλλαγή στα μαλλιά της και έγινε ξανθιά το 2009. Τότε δεν μας άρεσε, φέτος μετά τη γέννηση της κόρης της το ξανά έκανε με πολύ μεγάλη επιτυχία.


Katy Perry: Blonde to Pink to Blue

Kary Perry: Άλλη μια τραγουδίστρια που απλά δεν μπορεί να αποφασίσει και έχει πειραματιστεί πιο πολύ από το συνηθισμένο.


Jennifer Lawrence: Brown to Blonde

Γνωρίσαμε την Jennifer Lawrence μελαχρινή στη ταινία της "The Hunger Games" αλλά μετά στην πρεμιέρα της ταινίας την είδαμε ξανθιά. Πιστεύουμε ότι και τα δύο της πάνε πολύ!


Scarlett Johansson: Blonde to Red

Η Scarlett Johansson είναι πολύ τυχερή καθώς ότι και αν έχει δοκιμάσει στα μαλλιά της ήταν πολύ πετυχημένο!


Sofia Vergara: Blonde to Brunette

H Sofia Vergara έβαψε τα μαλλιά της καστανά για να ταιριάζει καλύτερα με τα στερεότυπα των λατίνων καθώς όλοι αυτό ήθελαν από αυτήν.

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ