Είσαι ένοχη; Τα 11 πράγματα που δεν πρέπει να φορέσεις στη δουλειά

19 Νοεμβρίου 2013

Οι ενδυματολογικοί κανόνες του γραφείου είναι λίγο περίπλοκοι, αλλά καμία γυναίκα δεν θέλει να την προσέχουν γιατί φόρεσε το λάθος πράγμα. Εμπιστευτήκαμε για άλλη μια φορά της editor στα αγαπημένα μας περιοδικά και βρήκαμε ποια είναι τα κομμάτια της ντουλάπας σου που δεν πρέπει ποτέ να φορέσεις στη δουλειά σου, ακόμα και αν θεωρείς ότι είναι πολύ ωραίο ή πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις πλυντήριο! 


Flip Flops

Ένα από τα πιο προφανές είναι οι σαγιονάρες! Δεν είναι απαραίτητο να φοράς πάντα τακούνια αλλά το να φορέσεις σαγιονάρες σημαίνει ότι απλά τα έχεις παρατήσει.


Fishnets

ΠΟΤΕ μην φορέσετε δυχτιοτώ καλσόν.


Body-Con

Ναι μπορεί να έχετε εκπληκτικό σώμα και να σας ταιριάζει πάρα πολύ, αλλά απλά δεν είναι κατάλληλο για το γραφείο.

Wet Hair

Μπορεί να βιαζόσασταν γιατί αργήσατε να ξυπνήσετε αλλά ποτέ μην πάτε με βρεγμένα μαλλιά στο γραφείο ακόμα και αν δουλεύετε σε ένα πολύ χαλαρό κλίμα. Στη πραγματικότητα μπορεί και να μην προσέξει κανείς ότι φορέσατε μια λίγο ποιο κοντή φούστα ή κάποια μικρά σχισίματα στο jean σας αν έχετε περιποιηθεί το πρόσωπό σας.

 

Cut-Offs

Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε jean αλλά τα κομμένα jean που έχετε κάνει σορτς απαγορεύονται! 

 

Sheer

Οτιδήποτε με έστω και λίγη διαφάνεια. Τα εσώρουχά σας δεν είναι κάτι που θέλετε να δούνε οι συνάδελφοί σας.

 

Hot Pants

Σορτς. Γενικά πρέπει να αποφεύγεται τα πολύ κοντά ρούχα στη δουλειά, με μια φούστα μπορεί να μην τραβήξετε τόσο πολύ την προσοχή αλλά το κοντό σας σορτς απαγορεύεται δια ροπάλου.


Sneakers

Αυτό είναι πραγματικά κανόνας. Τα αθλητικά απαγορεύονται σε χώρο εργασίας. Θέλετε τα ρούχα σας να δείχνουν την επαγγελματικότητα σας και εφόσον δεν χρειάζεται να τρέξετε 10 κύκλους του κτιρίου κάθε φορά που κάνετε ένα λάθος δεν χρειάζεστε και τα αθλητικά σας.

Hats

Ναι μπορείτε να το φορέσετε μέχρι να φτάσετε στο γραφείο αλλά όταν μπαίνετε σε κλειστό χώρο γενικά είναι κανόνας ότι πρέπει να το βγάζετε ακόμα και αν είναι μια πολύ κακή μέρα για τα μαλλιά σας.

Panty Lines

Πρέπει να προσέχετε πάντα πολύ να μην διαγράφονται τα εσώρουχα κάτω από τα ρούχα σας. Ανάλογα με τις ανάγκες του ρούχου πρέπει να επιλέγετε και τα εσώρουχά σας.

Strapless Bra

Στράπλες σουτιέν. Δεν θα έπρεπε κανονικά καν να το αναφέρουμε καθώς οποιοδήποτε ρούχο χρειάζεται ένα τέτοιο σουτιέν, είναι καλό να μην το φορέσετε στο χώρο εργασίας.


 

 
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...