Σοκ: Οι έμποροι ναρκωτικών διευρύνουν το πελατολόγιο τους σε Γυμνάσια και Λύκεια

20 Νοεμβρίου 2013

Μια νέα τραγική σελίδα γράφεται στην Ελλάδα της κρίσης, καθώς οι έμποροι ναρκωτικών σε μια προσπάθεια να «ρεφάρουν» από τις απώλειες τους λόγω της μείωσης των πωλήσεων «σκληρών» ναρκωτικών, έχουν διευρύνει το «πελατολόγιο» τους στους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, τους οποίους προμηθεύουν με χασίς.

Η Δίωξη Ναρκωτικών, έχει αντιληφθεί αυτή την «στροφή» των εμπόρων ναρκωτικών, την ίδια στιγμή που το όριο ηλικίας των χρηστών έχει πέσει στα 15 χρόνια με συνεχή πτωτική τάση και με όλο και περισσότερους μαθητές Γυμνασίου να παρασύρονται στη δίνη των ναρκωτικών, ενώ σύμφωνα με την έκθεση του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου, έχουν καταγραφεί ακόμη και χρήστες από τις τελευταίες τάξεις του Δημοτικού, αναφέρει η Espresso.

Οι έμποροι ναρκωτικών οι οποίοι «πολιορκούν» τους μαθητές, πωλούν συνήθως στους ανήλικους χασίς από την Αλβανία, ενώ σε μια περίπτωση μαθητών γυμνασίου από τα Βόρεια Προάστια εντοπίσθηκαν όχι μόνο τσιγάρα χασίς, αλλά και χάπια ecstasy.

Τέλος, συνεργάτης του ΟΚΑΝΑ και της μονάδας ΑΤΡΑΠΟΣ ανέφερε στην εφημερίδα πως υπάρχουν 25 άτομα στη μονάδα ηλικίας 14 έως και 24 ετών τα οποία βρίσκονται σε πρόγραμμα απεξάρτησης.Πηγή:/www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Mary Shelley
Η Σκέψη της ημέρας
Mary Shelley