Τοξότης: Ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για το ζώδιο αυτό!

Η ανεξαρτησία είναι η βασική αρχή ενός Τοξότη, που λαχταρά την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό και υποδέχεται κάθε είδους αλλαγή με ανοιχτές αγκάλες. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο της φιλοσοφίας και της εξερεύνησης.

Θα φτάσει στο τέλος του δρόμου και θα εξερευνήσει κάθε γωνιά διεξοδικά, στην αιώνια αναζήτησή του για σοφία. Η ελευθερία είναι τόσο σημαντική για έναν Τοξότη, που θα πάρει τις αποφάσεις του με βάση την ελευθερία που του δίνουν οι επιλογές που έχει.

Ορισμένες φορές θα αρνηθούν μία καλή ευκαιρία επειδή απαιτεί μεγάλη δέσμευση, αλλά αφού θα είναι δική τους επιλογή, τελικά θα τους βγει σε καλό.

Δυνατά σημεία του Τοξότη: Ανεξαρτησία – Ενθουσιασμός – Ευθύτητα – Ανιδιοτέλεια – Αισιοδοξία

Αδυναμίες του Τοξότη: Ασυγκίνητοι – Αδιάφοροι – Ευερέθιστοι – Βαριούνται εύκολα

Οι φιλικές του σχέσεις

Οι Τοξότες είναι άριστοι ως φίλοι, λόγω της αισιόδοξης και θετικής τους φύσης. Η ευγενική τους καρδιά θα κάνει τα πάντα για να είναι ο φίλος τους ευτυχισμένος. Η ευγένειά τους είναι ανιδιοτελής, γι’ αυτό δεν περιμένουν αντάλλαγμα για ο,τι προσφέρουν.

Δεν ανακατεύονται στα σχέδια των άλλων και δεν είναι κτητικοί ή ζηλιάρηδες. Φέρονται στους άλλους όπως θα ήθελαν να φέρονται στους ίδιους και ζουν σύμφωνα με την πολιτική του «ζήσε και άσε τους άλλους να ζήσουν». Για αυτό και είναι τόσο αρεστοί.

Λένε πάντα την αλήθεια

Είναι ιδανικοί συνομιλητές, με αίσθηση του χιούμορ, αν και μερικές φορές, είναι κάπως ωμοί. Πάντα όμως λένε αυτό που πιστεύουν και δεν κρύβουν τίποτα. Δεν τους αρέσουν οι διφορούμενες κουβέντες, γιατί τους πάει πίσω το να προσπαθούν να τις ερμηνεύσουν. Τους αρέσει η ευθύτητα και την απαιτούν.

Λένε πάντα την αλήθεια, ακόμη κι αν είναι δυσάρεστη, όμως αυτό κάνει τους άλλους να τους εμπιστεύονται απόλυτα. Δεν κρύβουν τίποτα και είναι ιδιαίτερα αγαπητοί. Οι μόνοι που ίσως δεν τους συμπαθούν, είναι όσοι ζουν με αυστηρό πρόγραμμα και οργάνωση στη ζωή τους, γιατί αργοπορούν και χάνουν τα ραντεβού τους, αλλά αυτό γίνεται γιατί σκέφτονται τόσο μπροστά, που ξεχνάνε το παρόν.

Δείξτε ανοχή σε αυτό, γιατί δεν το κάνουν επίτηδες, απλά είναι μέρος της προσωπικότητάς τους. Αν νομίζετε ότι το καταλαβαίνετε και μπορείτε να το αποδεχτείτε, τότε αφήστε τον Τοξότη να μπει στην ζωή σας και να τη γεμίσει με το λαμπρό του φως.

Η σχέση του με τη δουλειά

Είναι γεννημένοι διασκεδαστές και καλοί συνομιλητές. Δε στερεύουν από ιδέες, λόγω της περιπετειώδους ζωής τους και των συναρπαστικών εμπειριών τους. Είναι καταπληκτικοί αφηγητές, κωμικοί, συγγραφείς, φιλόσοφοι, μουσικοί και ηθοποιοί.

Βασικά, ο Τοξότης είναι κατάλληλος για οτιδήποτε δεν περιλαμβάνει δέσμευση. Θέλει να φτιάξει έναν καλύτερο κόσμο, συνεπώς μια καριέρα που θα του δώσει αυτή την ευκαιρία, είναι η κατάλληλη για τον Τοξότη. Δεν τον ενδιαφέρουν οι ασήμαντες λεπτομέρειες και η πεζή καθημερινή ρουτίνα.

Είναι συναισθηματικό ζώδιο;

Δεν είναι συναισθηματικοί και κυκλοθυμικοί άνθρωποι. Στην πραγματικότητα μπορούν να μείνουν εντελώς αποστασιοποιημένοι συναισθηματικά, αλλά γίνονται ευερέθιστοι όταν βαριούνται. Είναι αισιόδοξοι και βλέπουν τα πάντα από τη θετική τους πλευρά, αφού πιστεύουν πως, ο,τι και να συμβεί, πάντα κάτι καλό τους περιμένει στη γωνία και ο ήλιος θα λάμψει ξανά.

Πώς είναι να βγαίνεις με μια γυναίκα Τοξότη;

Έχει μια μεγαλοπρεπή συμπεριφορά και πάντα μοιάζει να είναι φευγάτη. Είναι φτιαγμένη για έναν άντρα με πολύ ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι αντισυμβατική και της αρέσει η αλλαγή, γι’ αυτό και αν την παρασύρετε σε ένα ταξίδι εντελώς απρογραμμάτιστα, θα σας θυμάται για πάντα.

Για να μείνει μαζί σας, θα πρέπει να την κρατάτε ευχαριστημένη. Αν δεν είναι ή αν βαρεθεί, δε θα καθίσει να ασχοληθεί με προβλήματα, θα σηκωθεί και θα φύγει απλά, χωρίς να κοιτάξει πίσω. Ευτυχώς για σας, δεν είναι και τόσο δύσκολο να διατηρείτε το ενδιαφέρον της.

Θέλει να είσαστε κυρίως φίλος της, έτσι κι αλλιώς δεν παίρνει την αγάπη και πολύ σοβαρά. Εάν μπορείτε να είστε ταυτόχρονα και σύντροφος και φίλος, η αγάπη της τελικά θα ανθίσει. Αφήστε την ελεύθερη, φλερτάρετέ την και μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε σχέση, μην την πιέσετε.

Πώς είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Τοξότη;

Ίσως σας φανεί δύσκολο να καθηλώσετε αυτόν τον άντρα. Λατρεύει την έξαψη του κυνηγιού, έτσι, ενώ εσείς προσπαθείτε να τον πιάσετε, αυτός έχει ήδη φύγει, κυνηγώντας άλλες γυναίκες. Είναι ειλικρινής όταν λέει ότι του αρέσετε, αλλά το εννοεί εξίσου όταν το λέει και σε άλλες γυναίκες.

Δεν είναι επιδεικτικός ή ρομαντικός και συνήθως προσελκύει τις γυναίκες που τους αρέσει η συγκίνηση του κυνηγιού, που δεν είναι απαραίτητα κακό, όταν αποτελεί απλά ένα παιχνίδι. Αν θέλετε να τον κερδίσετε, να είσαστε μετριόφρων.

Όσον αφορά στην αγάπη, μην του μιλήσετε για συναισθηματική δέσμευση και αποφύγετε συζητήσεις για το μέλλον σας μαζί του. Ο Τοξότης είναι ιδανικός για τις γυναίκες που δεν επιθυμούν δέσμευση ή που φοβούνται να περιοριστούν σε μία σχέση. Είναι ο,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε μια περιπετειώδη και δυναμική γυναίκα.

Πηγή: www.myastro.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Καρκίνος και σχέση: Με ποια ζώδια ταιριάζει καλύτερα;

Ζώδια και αλκοόλ: Ποια είναι η σχέση τους με το ποτό;

Ζώδια και χαρακτήρας: Ισχύουν όσα ακούγονται για τους Λέοντες;

Τα ζώδια και τα λάθη στο φλερτ: Πού χαλάει η… δουλειά;

Έρωτας ή καριέρα: Ποια προτεραιότητα δίνουν τα ζώδια

Ποια λάθη πρέπει να αποφεύγουν τα ζώδια σε έναν καβγά!

Σχετικά άρθρα