Νόστιμα σπαγγέτι με τόνο και ελιές

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4-6 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">500 γραμμάρια μακαρόνια σπαγγέτι</span><br /><span style="font-size: medium;">80 γραμμάρια ελαιόλαδο</span><br /><span style="font-size: medium;">250 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας</span><br /><span style="font-size: medium;">100 γραμμάρια πράσινες ελιές μαύρες καθαρισμένες</span><br /><span style="font-size: medium;">100 γραμμάρια νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών</span><br /><span style="font-size: medium;">500 γραμμάρια τόνος στραγγισμένος</span><br /><span style="font-size: medium;">50 γραμμάρια τομάτες κονκασέ ψιλοκομμένες</span><br /><span style="font-size: medium;">Μαϊντανός ψιλοκομμένος</span><br /><span style="font-size: medium;">Κρεμμύδι φρέσκο (το πράσινο μέρος ψιλοκομμένο)</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"><strong>Εκτέλεση</strong></span></div>
<p><span style="font-size: medium;">Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά και τα σουρώνουμε, φυλάμε 100 γραμμάρια από το νερό του βρασίματος.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε μέχρι να μυρίσει το σκόρδο.</span><br /><span style="font-size: medium;">Προσθέτουμε τον τόνο μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και  μαγειρεύουμε για 8 -10 λεπτό ακόμα. Τέλος σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα