Θέλετε να φάτε κάτι πρωτότυπο; Δοκιμάστε την ψαρόπιτα!

21 Νοεμβρίου 2013

Υλικά

Για 6-8 μερίδες

Για τη γέµιση
200 γραμμάρια τόνος
500 γραμμάρια πατάτες βρασµένες
2 κρεµµύδια ψιλοκοµµένα

Για το φύλλο
1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
αλάτι, νερό
500 γραμμάρια αλεύρι

 

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Ανακατεύουµε τον τόνο µε την πατάτα και το κρεµµύδι, τα αλατοπιπερώνουµε και η γέµιση είναι έτοιµη. Με τα υλικά για τη ζύµη ανοίγουµε δύο φύλλα.

Στρώνουµε το ένα στο λαδωµένο ταψί, απλώνουµε πάνω τη γέµιση και σκεπάζουµε µε το άλλο. Αλείφουµε το πάνω φύλλο µε λάδι και ψήνουµε στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις  µέχρι να ροδίσει για περίπου 30 λεπτά.

 

 



Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ