Νόστιμα σπιτικά κρουτόν

22 Νοεμβρίου 2013

Είναι πολύ εύκολο να φτιάξετε δικά σας κρουτόν. Το ιδανικό ψωμί είναι αυτό του τοστ. Επίσης γίνεται και με φραντζόλα. Όποιο είδος ψωμί και να διαλέξετε, αυτό που μετράει είναι να το έχετε αγοράσει  τρείς με τέσσερις μέρες πριν ώστε να θεωρείται μπαγιάτικο.


Υλικά

4 φέτες ψωμί

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, σκόρδο (σε σκόνη), μαντζουράνα


Εκτέλεση

Κόβουμε τις φέτες ψωμί σε κύβους.

Τα βάζουμε σε τηγάνι με ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε καλά μεταξύ τους.

Προσθέτουμε όλα τα μυρωδικά.

Όταν αρχίσει να ζεσταίνεται το τηγάνι, τα ανακατεύουμε σταδιακά με μια ξύλινη κουτάλα.

Τα αποσύρουμε από τη φωτιά όταν δούμε ότι έχουν γίνει τραγανά.

Ακόμα και σκέτα μπορείτε να τα απολαύσετε ευχάριστα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ