Μαριάνθη Μήλιου

22 Νοεμβρίου 2013

Dr ΜΑΡΙΑΝΘΗ Μ. ΜΗΛΙΟΥ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

 

Απόφοιτος  Ιατρικής και Χειρουργικής Σχολής  της Modena  στην Ιταλία με βαθμό  «άριστα» και διδακτορική διατριβή στην «φυσική εξέλιξη της κίρρωσης του ήπατος».  

Εξειδίκευση στην Ωτορινολαρυγγολογία Παίδων στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και στην Ωτορινολαρυγγολογία Ενηλίκων στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Μετεκπαίδευση  στην Χειρουργική Κεφαλής και Τραχήλου  , στην Λειτουργική Ρινοπλαστική  και την Λειτουργική Ενδοσκοπική Χειρουργική  Παραρρινίων  στο Βέλγιο, Université Libre de Bruxelles .

Συμμετοχή σε πολυάριθμα ιατρικά συνέδρια και πρακτικά σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

τ. Επιμελήτρια Γ.Ν. Ε. «Θριάσιο»

Επιμελήτρια Ωρλ κλινικής Βιοκλινικής Αθηνών

Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Πάτημα Χαλανδρίου, Ηρακλείτου 80, τηλ.: 2117005515.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΒΑΣΩ***** ****
23:30 Τρίτη 3/06/2014
ΓΕΙΑ ΣΑΣ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΕΜΙΣΗ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΠΗΓΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΝΗΠΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΩΤΙΤΙΔΑ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΙΣ 12 ΜΑΙΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΕ ΩΡΙΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΥΤΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΡΕΑΤΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΥΠΕΡΤΟΦΙΑ ΑΔΕΝΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΑ 35db ΑΜΦΩ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑΚΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ