Η άλλη πλευρά του σκληρού της Τρόικας Πολ Τόμσεν: Πολυτελής σουίτες, γυμναστήρια και μπουζούκια

24 Νοεμβρίου 2013

Aν και για τον κ.Τόμσεν έχουν γραφτεί πολλά, κυρίως, για τον σκληρό τρόπο με τον οποίο διαπραγματεύεται, αλλά και για τις απόψεις του περί λιτότητας και μέτρων, ο κ. Τόμσεν έχει καταφέρει με το τρόπο του  πολλές φορές να εξοργίσει και τους ίδιους τους προϊσταμένους του στη Νέα Υόρκη.

Ο «σκληρός» της Τρόικα, που συνεχώς μας παιδεύει, μένει σε πολυτελείς σουίτες ξενοδοχείων ή σε βίλες στη Φιλοθέη, γευματίζει σε καλά εστιατόρια, αλλά παράλληλα, επισκέπτεται τακτικά γνωστό γυμναστήριο.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», τα μέλη της Τρόικα δείχνουν να απολαμβάνουν τις πτυχές μιας πολυτελούς ζωής, ενώ μέσα σε αυτά τα χρόνια που επισκέπτονται τη χώρα μας δεν έχουν πει «όχι» και σε νυχτερινές εξόδους που περιλαμβάνουν από το θρυλικό «Villa Mercedes» μέχρι και μπουζούκια στον Σφακιανάκη.

Ο κ. Πολ Τόμσεν και η μόνιμη δυάδα που τον συντροφεύει, ο λόγος για τους κ.κ. Ματίας Μορς και Κλάους Μαζούχ, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι των δανειστών μας μένουν σε κεντρικά ξενοδοχεία της Αθήνας ή σε βίλες των βορείων προαστίων, τυγχάνουν φορολογικής ασυλίας και προσπαθούν να περνούν απαρατήρητοι.
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ