Πότε μια σχέση με έναν Κριό οδηγείται στον χωρισμό;

Η κάθε σχέση ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές. Γιατί λοιπόν καταλήγουν τόσο συχνά στην αποτυχία; Τι είναι εκείνο που «σκοτώνει» ακόμα και τους πιο δυνατούς έρωτες;

Όπως δείχνουν οι έρευνες, αλλά και η εμπειρία, υπάρχουν μερικές βασικές αιτίες που μπορούν να καταστρέψουν μια σχέση. Το θέμα είναι ότι συχνά δεν αντιλαμβανόμαστε το πώς μας σαμποτάρουν, παρά όταν είναι πια αργά.

Βλέπεις, η σχέση δεν είναι κάτι που… παίρνει μπρος και μετά πετάει με αυτόματο πιλότο. Θέλει διαρκή προσοχή, προσπάθεια και εγρήγορση. Ποιοι είναι οι κίνδυνοι που μπορούν να «γκρεμίσουν» το αεροπλανάκι ενός έρωτα;

Η ζήλια και η κτητικότητα

Μπορεί μερικές φορές να γίνεται κολακευτικό το ότι σε ζηλεύει ο άλλος, δηλαδή φοβάται μη σε χάσει και ερμηνεύεται σαν μια βέβαιη ένδειξη ενδιαφέροντος.

Όταν όμως η ζήλια ξεπερνά τα όρια, όταν οδηγεί σε σκηνές, όταν αναγκάζει τον ένα σύντροφο να καταπιέζεται για να μη δίνει αφορμές, όταν τον κάνει να νιώθει προσβεβλημένος, μπορεί να λειτουργεί διαβρωτικά για τη σχέση.

Γιατί, σε τελική ανάλυση, δείχνει απουσία εμπιστοσύνης προς τον άλλο, αλλά και έλλειψη σιγουριάς του ζηλιάρη για τον εαυτό του και για τη σχέση του.

Ο Κριός ζηλεύει… πολύ!

Και ο Κριός είναι από τα ζώδια που συνήθως ζηλεύουν πολύ το ταίρι τους και παρασύρεται εύκολα σε εκδηλώσεις οργής που μπορεί αργότερα να τις μετανιώσει.

Όπως και μπορεί να παρασυρθεί από ένα περαστικό πάθος, με πιθανότητα η απιστία του αυτή να τραυματίσει ανεπανόρθωτα τη μόνιμη σχέση του.

Έχει μια τάση να επιμένει να γίνονται τα πράγματα με τον δικό του τρόπο και να μην αλλάζει εύκολα γνώμη. Τουλάχιστον όμως, δεν του λείπει η δυνατότητα επικοινωνίας και σίγουρα δεν κρατά απωθημένες επιθυμίες και καταπιεσμένα συναισθήματα.

Επίσης δεν είναι ο τύπος που θέλει να γίνεται «αυτοκόλλητος» με τον σύντροφό του και προτιμά να λειτουργούν ανεξάρτητα σε διάφορες δραστηριότητές τους.

Πηγή: www.myastro.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κάνε το τεστ και ανακάλυψε ποιος είναι η αδερφή ψυχή σου!

Τοξότης: Ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για το ζώδιο αυτό!

Τεστ: Δες αν ταιριάζεις με τον σύντροφό σου για γάμο

Πώς και πόσο μπορεί να σε επηρεάσει ο ανάδρομος Δίας;

Τι καθορίζει τη συμπεριφορά: Το ζώδιο ή ο ωροσκόπος;

Ποιος είναι ο χειρότερος συνδυασμός ζωδίων για σχέση;

Σχετικά άρθρα