Ξύλο οι μπαμπάδες, κλάματα τα 12χρονα!

25 Νοεμβρίου 2013

Φοβερά επεισόδια έγιναν σε ελληνικό αγώνα μπάσκετ - μίνι ανάμεσα στους χούλιγκανς γονείς! Έπεσε άγριο ξύλο, το ματς διεκόπη και τα πιτσιρίκια ούρλιαζαν στα αποδυτήρια!

 

Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που οι γονείς μετατρέπονται στους χειρότερους χούλιγκανς. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση η κατάσταση ξεπέρασε ίσως κάθε όριο. Ενας κατέληξε στο νοσοκομείο με σπασμένο κεφάλι και άλλος ένας έμεινε στον αγωνιστικό χώρο σωριασμένος για 20 λεπτά.

Πού έγιναν όλα αυτά; Σε αγώνα μπάσκετ μίνι - δηλαδή παιχνίδια ανάμεσα σε 12χρονα - μεταξύ του Αιγάλεω και μιας άλλης ομάδας της περιοχής, του Διαγόρα Δρυοπιδέων, που φυσιολογικά διεκόπη στην πρώτη περίοδο λόγω των τρομερών επεισοδίων.

Ποιοι πρωταγωνίστησαν; Οι μπαμπάδες (αλλά και οι μαμάδες) αρχικά ξεκίνησαν φραστικά τη διένεξή του, αλλά στην πορεία το κακό παραέγινε. Οι περισσότερο θερμόαιμοι ήρθαν στα χέρια και το ξύλο που έπεσε έκανε τα μικρά παιδιά να κλαίνε. Ή για να λέμε ακριβώς τα πράγματα όπως έγιναν, να ουρλιάζουν στα αποδυτήρια.

Ηταν ίσως απο τα χειρότερα επεισόδια ανάμεσα σε γονείς σε αγώνα μίνι και αναγκαστικά το παιχνίδι διεκόπη. Ποιος ο λόγος του σκηνικού; Ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά. Προφανώς όμως οι δύο ομάδες της περιοχής έχουν περισσότερα που τους χωρίζουν, παρά που τους ενώνουν. Αλλά έτσι μόνο φεύγουν τα παιδιά από το μπάσκετ και τον αθλητισμό, δεν πρόκειται να το αγαπήσουν.

 

SPORTDOG.GR


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...