Ο άνθρωπος που έχει θανατηφόρα αλλεργία στο κρύο -Μπορεί να τον σκοτώσει ακόμα και μια ... νιφάδα χιονιού

26 Νοεμβρίου 2013

Ενας 31χρονος Ιρλανδός πάσχει απο μια πολύ περίεργη και σπάνια αλλεργία. Είναι αλλεργικός στο..κρυο. Ο ίδιος ισχυρίζεται οτι και η παραμικρή νιφάδα χιονιού μπορεί να αποβεί μοιραία!  

H ζωή του έχει γίνει μαρτύριο αφού και το παραμικρό αεράκι έξω στο κρυο μπορεί να του δημιουργήσει πρόβλημα. Πλέον δεν μπορεί να βγεί έξω με τους φίλους του και αναγκάζεται να πληρώνει μια περιουσία για θέρμανση και ρούχα.

«Τρέμω όταν έρχεται ο χειμώνας», εξομολογείται στην dailystar ο Μπέρναρντ Γουαρντ «ξέρω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν τους αρέσει το κρύο, με τη διαφορά όμως ότι για μένα θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο» και συμπληρώνει.

 

Ο 30χρονος τότε άντρας στεκόταν επί αρκετή ώρα σε μια στάση λεωφορείου και ιδού πώς περιγράφει την εμπειρία του: «Επειτα από λίγα λεπτά ένιωσα ότι τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών μου είχαν αρχίσει να πρήζονται σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσα να σταθώ όρθιος. Το πρόσωπό μου έκαιγε και είχα φαγούρα».
Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Μπέρναρντ διαγνώστηκε με μια σπάνιας μορφής αλλεργίας που επιδεινώνει την σωματική του κατάσταση όταν το θερμόμετρο αγγίζει χαμηλές θερμοκρασίες.

 

 ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ