Και άλλη παραίτηση βόμβα στο Μega!

26 Νοεμβρίου 2013

Πριν από λίγο καιρό αποχώρησε από το MEGA ένα από τα βασικά στελέχη του, ο Πέτρος Μπούτος και η είδηση έσκασε σαν βόμβα στο τηλεοπτικό τοπίο. Όμως η πραγματική «βόμβα» αυτή τη φορά αφορά τον επικεφαλής του σταθμού.

Εδώ και λίγες ώρες τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά γιατί υπάρχει έντονα η φήμη πως ο διευθύνων σύμβουλος Ηλίας Τσίγκας δήλωσε την παραίτησή του.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του freepress, παρά το ότι κανείς από τη Μεσογείων δεν το επιβεβαιώνει, είναι αλήθεια ότι ο ισχυρός άνθρωπος του MEGA δήλωσε την παραίτησή του στους μετόχους της «Τηλέτυπος» την προηγούμενη βδομάδα, αρνούμενος να προχωρήσει σε άλλες μειώσεις μισθών των εργαζομένων, όπως του ζητήθηκε.

Προς το παρόν, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες δεν έχει ληφθεί κάποια οριστική απόφαση, αλλά όλα στο κανάλι της Μεσογείων έχουν «παγώσει» περιμένοντας να δουν ποια θα είναι η απόφαση των μετόχων, αν δηλαδή θα κάνουν αποδεκτή την παραίτησή του. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο  Βαρδής Βαρδινογιάννης προσπαθεί να μεταπείσει τον Η. Τσίγκας να παραμείνει στο κανάλι.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι το «διαζύγιο» του στελέχους με το MEGA είναι οριστικό


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...