Προς απόσυρση το εισιτήριο των 25 ευρώ για τα νοσοκομεία

27 Νοεμβρίου 2013

Την απόσυρση του εισιτηρίου των 25 ευρώ για τα νοσοκομεία εξετάζει η κυβέρνηση, όπως δήλωσε την Τετάρτη στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Στρέφοντας το βλέμμα στην επικείμενη σημερινή ψηφοφορία για την τροπολογία που αφορά τις τιμές των φαρμάκων, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Ναρκωτικά να πουλούσα δεν θα άκουγα τόσες βρισιές», απαντώντας στην πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για απόσυρση της τροπολογίας που αφορά τις τιμές των φαρμάκων και δεκαήμερο διάλογο.

Ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε πως επικοινώνησε χθες Τρίτη με το γραφείο του κ. Τσίπρα, ζητώντας συνάντηση προκειμένου, ως υπουργός, να εξηγήσει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης το περιεχόμενο της τροπολογίας, αλλά ως απάντηση έλαβε την επανάληψη της πρότασης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Υγείας δήλωσε πως εάν το πρόβλημα είναι τα όσα έχει πει για τον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», είναι διατεθειμένος να ανακαλέσει, εφόσον η Κουμουνδούρου ανακαλέσει το περιεχόμενο άρθρου της εφημερίδας «Αυγή», που τον καταγγέλλει ως «ντίλερ» ισραηλινής πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρείας.


πηγή:www.real.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας