Πατάτες γεμιστές με γιαούρτι και γαλοπούλα

27 Νοεμβρίου 2013

Υλικά

Για 2-4 άτομα

4 πατάτες μεγάλες
6 φέτες γαλοπούλα κομμένες σε λωρίδες
100 γραμμάρια κασέρι σε φλούδες
150 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό άπαχο
2 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
2  κουταλάκι του γλυκού σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
πιπέρι φρεσκοτριμμένο

 

 

 

Εκτέλεση

Πλένουμε τις πατάτες.
Στη συνέχεια, την τρυπάμε με ένα πιρούνι και τις βάζουμε στο φούρνο να ψηθεί για περίπου 30 λεπτά να ψηθεί καλά η φλούδα.
Σε ένα μπολ βάζουμε τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα, το πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.

Έτσι, φτιάχνουμε μια σως.
Μόλις ψηθεί η πατάτα, την κόβουμε στη μέση και απλώνουμε πάνω σε κάθε κομμάτι τη σος.

Πάνω από τη σος βάζουμε μια φέτα γαλοπούλα και μια φλούδα κασέρι.
Γαρνίρουμε με κάππαρη και πασπαλίζουμε με το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.
 

 

 



Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανεστάλη η απεργία της ΠΝΟ
Τα νέα της ημέρας
10:17 Ανεστάλη η απεργία της ΠΝΟ