Μπισκότα με μπανάνα και σοκολάτα

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4-6 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">1 φλιτζάνι βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου</span><br /><span style="font-size: medium;">1 φλιτζάνι ζάχαρη</span><br /><span style="font-size: medium;">2 μπανάνες πουρέ</span><br /><span style="font-size: medium;">1 αυγό</span><br /><span style="font-size: medium;">3 1/4 φλιτζάνια αλεύρι</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλιά του γλυκού μαγειρική σόδα</span><br /><span style="font-size: medium;">1/2 κουταλιά του γλυκού κανέλα</span><br /><span style="font-size: medium;">1/2 κουταλιά του γλυκού αλάτι</span><br /><span style="font-size: medium;">1 συσκευασία σταγόνες σοκολάτας</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Χτυπήστε το βούτυρο και τη ζάχαρη μαζί σε ένα μπολ του μίξερ. Προσθέστε τα αυγά και τις μπανάνες.</span><br /><span style="font-size: medium;">Σε ένα ξεχωριστό μπολ, ανακατέψτε μαζί τα ξηρά υλικά. Σιγά- σιγά προσθέστε τα ξηρά συστατικά στο υγρά, ανακατεύοντας μέχρι να ενωθούν.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Ανακατεύετε τα κομματάκια σοκολάτας. Με ένα μεγάλο κουτάλι κάντε μπάλες το μείγμα και τοποθετείτε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 10-12 λεπτά.</span><br /><span style="font-size: medium;">Όταν τα βγάλουμε από τον φούρνο τα cookies θα είναι μαλακά όπως το κέικ.</span><br /><span style="font-size: medium;">Αφήνετε να κρυώσουν για 30 λεπτά και σερβίρετε.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα