Σαλάτα με σπανάκι, τόνο και ντομάτα

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">4 μέτρια ματσάκια ρόκας κομμένα σε μέτρια κομμάτια</span><br /><span style="font-size: medium;">1 ματσάκι σπανάκι καθαρισμένο</span><br /><span style="font-size: medium;">5 ντοματίνια κομμένα στη μέση</span><br /><span style="font-size: medium;">1/2 ματσάκι μαϊντανός  ψιλοκομμένος</span><br /><span style="font-size: medium;">χυμός από 1 λεμόνι</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κονσέρβα τόνο σε ηλιέλαιο</span><br /><span style="font-size: medium;">αλάτι</span><br /><span style="font-size: medium;">φρεσκοτριμμένο πιπέρι</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τη ρόκα, τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, τον τόνο, το σπανάκι, το μαϊντανό και ανακατεύουμε. Ραντίζουμε με τα 40 ml ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού, νοστιμίζουμε με αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Μοιράζουμε τη σαλάτα σε πιάτα και σερβίρουμε.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα