Αμυγδαλωτά μπισκότα

27 Νοεμβρίου 2013

Υλικά

Για 4-6 άτομα

3 φλιτζάνια θρυμματισμένα ασπρισμένα αμύγδαλα
1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα αμυγδάλου
3 ασπράδια αυγών
1 φλιτζάνι αμύγδαλο φιλέ
΄Αχνη ζάχαρη για πασπάλισμα

 

 

 

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 180 βαθμούς και απλώνετε ένα φύλλο λαδόκολλας σε ένα ταψί.
Σε ένα μεγάλο μπολ , ανακατέψτε μαζί την θρυμματισμένη αμυγδαλόψιχα , τη ζάχαρη άχνη και το εκχύλισμα αμύγδαλου . Προσθέτουμε τα ασπράδια αυγών και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει  μια απαλή και λεία ζύμη. 

Στη συνέχεια με ένα κουτάλι του γλυκού παίρνετε τη ζύμη και πλάθετε σε μπισκότα σε σχήμα μισοφέγγαρου. Τοποθετείτε στη λαδόκολλα και πασπαλίζετε με αμύγδαλο φιλέ.
Ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 10 -15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Αφήνετε να κρυώσουν για 10 λεπτά. Στη συνέχεια πασπαλίζετε με άχνη ζάχαρη και σερβίρετε.

 

 



Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ