Αμυγδαλωτά μπισκότα

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4-6 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">3 φλιτζάνια θρυμματισμένα ασπρισμένα αμύγδαλα</span><br /><span style="font-size: medium;">1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα αμυγδάλου</span><br /><span style="font-size: medium;">3 ασπράδια αυγών</span><br /><span style="font-size: medium;">1 φλιτζάνι αμύγδαλο φιλέ</span><br /><span style="font-size: medium;">΄Αχνη ζάχαρη για πασπάλισμα</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 180 βαθμούς και απλώνετε ένα φύλλο λαδόκολλας σε ένα ταψί.</span><br /><span style="font-size: medium;">Σε ένα μεγάλο μπολ , ανακατέψτε μαζί την θρυμματισμένη αμυγδαλόψιχα , τη ζάχαρη άχνη και το εκχύλισμα αμύγδαλου . Προσθέτουμε τα ασπράδια αυγών και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει  μια απαλή και λεία ζύμη. </span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Στη συνέχεια με ένα κουτάλι του γλυκού παίρνετε τη ζύμη και πλάθετε σε μπισκότα σε σχήμα μισοφέγγαρου. Τοποθετείτε στη λαδόκολλα και πασπαλίζετε με αμύγδαλο φιλέ.</span><br /><span style="font-size: medium;">Ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 10 -15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Αφήνετε να κρυώσουν για 10 λεπτά. Στη συνέχεια πασπαλίζετε με άχνη ζάχαρη και σερβίρετε.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα