Η όψη Σελήνης-Άρη σήμερα μας καλούν να κάνουμε λίγο υπομονή ακόμα!

27 Νοεμβρίου 2013
Είναι η όψη της Σελήνης με τον Δία που ανοίγει το πρωινό της ημέρας, που θα την χρωματίσει με περισσότερη αισιοδοξία (τουλάχιστον στο πρωινό της) και θα αρχίσει σιγά-σιγά να αντιστρέφει το δύσκολο κλίμα που είχαμε χτες!
 
Όχι πως η όψη του Ερμή με τον Κρόνο δεν στέκεται πάνω απ’ τα κεφάλια μας, αλλά όπως και να το κάνουμε, μια ανάσα θα την πάρουμε, πριν περάσουμε στις επόμενες πλανητικές επιρροές, που σίγουρα έχουν πολλά να μας δείξουν και να μας φέρουν πολύ περισσότερα!
 
Το άνοιγμα της ημέρας λοιπόν, γίνεται με μία πολύ όμορφη όψη εξαγώνου μεταξύ της Σελήνης και του Δία, που κορυφώνεται περίπου στις 5:00 π.μ., δίνοντας στο πρωινό της ημέρας τη διάθεση να κινητοποιηθούμε, να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα και πιο ευχάριστα πράγματα, να μιλήσουμε, να επικοινωνήσουμε, να επιτρέψουμε στους άλλους να έρθουν πιο κοντά σε μας, αλλά κι εμείς να αφουγκραστούμε με μεγαλύτερη προσοχή τις ανάγκες των γύρω μας.

Η σύνοδος Σελήνης-Άρη

Τις μεσημεριανές ώρες και συγκεκριμένα στις 1:44 μ.μ., η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη θέλει αρκετή προσοχή, μια και μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και διαφωνίες εκ του μηδενός!
 
Είναι περισσότερο τα πρακτικά ζητήματα που μπορεί να κρύβουν εντάσεις και διαφωνίες κατά τη διαχείρισή τους, αλλά επίσης και κάποια λόγια, που μπορεί να ειπωθούν τώρα, τα οποία δοκιμάζουν την υπομονή μας και εύκολα μπορεί να πυροδοτήσουν αντιδράσεις, οι οποίες ομολογουμένως θα είναι και πολύ έντονες!
 
Επίσης και στον εργασιακό χώρο ενδεχομένως να παρουσιαστούν διενέξεις με συναδέλφους, γι’ αυτό ας φροντίσουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους από το μεσημέρι και μετά, προκειμένου να διατηρήσουμε τις ισορροπίες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις της Σελήνης

ΙχθείςΠαρθένοιΔίδυμοι και Τοξότες των τελευταίων ημερών, κρατήστε όσο μπορείτε τη ψυχραιμία σας, μια και μπορεί να νιώσετε έντονα την πρόκληση από κάποια πρόσωπα τις ώρες αυτές, στην οποία όμως καλό είναι να μην απαντήσετε, γιατί εύκολα μπορεί τα πράγματα να βγουν εκτός ελέγχου!
 
Από αύριο τα πράγματα όχι μόνο ισορροπούν, αλλά θα μας δώσουν τη δυνατότητα να κάνουμε και να ζήσουμε γεγονότα και καταστάσεις, οι οποίες το σίγουρο είναι πως θα φέρουν πολύ πλατιά χαμόγελα στα χείλη!

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θεωρώ ότι είμαι κοντός. Πώς μπορώ να ψηλώσω;
Ενδοκρινολογία/Διαβητολογία
Θεωρώ ότι είμαι κοντός. Πώς μπορώ να ψηλώσω;
Ρύζι με τόνο
Light & Υγιεινά
Ρύζι με τόνο
Πώς θα βοηθήσω κάποιον με διατροφική διαταραχή;
Οδηγός βοήθειας για συγγενείς/φίλους...
Άγχος και αλκοόλ: Τι συμβαίνει όταν συνδυάζονται;
Ούτε το αλκοόλ δεν μου μειώνει το άγχος,...
Φίλοι VS σχέση: Ποιος θα επικρατήσει;
Να τον αφήσω να φύγει και να είμαι διπλά...