«Μόνο τη νίκη στο μυαλό μας»

27 Νοεμβρίου 2013

Κανένα ρεκόρ δεν σκέφτονται στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ευρώπης όπως ανέφερε και ο Κώστας Σλούκας, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου του Γιώργου Μπαρτζώκα, την Τετάρτη το απόγευμα στο ΣΕΦ.

Ο νεαρός γκαρντ των «ερυθρόλευκων», μίλησε για το ματς με τη Γαλατά, λέγοντας ότι δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό στην Κωνσταντινούπολη, ενώ έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου, αφού όπως είπε η Γαλατάσαραϊ είναι φορμαρισμένοι και πρέπει ο Ολυμπιακός να είναι συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Σλούκας: «Ο Ολυμπιακός πάντα κοιτάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Εμείς έτσι αντιμετωπίζουμε και αυτό. Έχουν αλλάξει πολλά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη. Εκείνοι πηγαίνουν σε αργό ρυθμό, εμείς θέλουμε να επιβάλουμε τον δικό μας.

Είναι σε καλή κατάσταση η Γαλατάσαραϊ και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη. Δεν έχουμε στο μυαλό μας το ρεκόρ και τις συνεχόμενες νίκες, αλλά μόνο πως θα κερδίσουμε το παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ».

 

GAVROS.GR


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ