Πάτρα: Σοκ- Τσακώθηκαν και την έσφαξε

29 Νοεμβρίου 2013

Με βαμμένα τα χέρια από το αίμα μιας γυναίκας παραδόθηκε σήμερα το πρωί στην αστυνομία ένας άντρας Αλβανικής καταγωγής. Ο άντρας δήλωσε πως πήγε να παραδοθεί γιατί λίγο πριν είχε σφάξει μία γυναίκα. Το  τραγικό γεγονός έγινε στην περιοχή Μποζαϊτικων  τέρμα Ιλισσού.

Το θύμα είναι σύντροφος του Πατρινού  δημοσιογράφου Ανδρέα Βρη με τον οποίο έχει αποκτήσει και μια κόρη. Πρόκειται για τη γνωστή έμπορο Ναταλία Βουτσινά. Ο άνδρας εργαζόταν επί χρόνια στην οικογένεια και έκανε εργασίες τόσο στο σπίτι όσο και στο καταστημα που διατηρούσαν. Ο δράστης υποστήριξε πως τσακώθηκαν και την έσφαξε με ένα μαχαίρι. Από το πρωί η περιοχή γύρω από το σπίτι αποκλείστηκε από την αστυνομία προκειμένου να γίνουν έρευνες. Το γεγονός έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Πάτρας αφού η Ναταλία Βουτσινά ήταν ένα κοινωνικό άτομο με πολλούς γνωστούς. Με τον Ανδρέα Βρη έχουν αποκτήσει μία κόρη, σήμερα 10 ετών. 

Το θύμα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή φέρει τρεις μαχαιριές . Μία έχει δεχθεί στην πλάτη, μία στο στέρνο ενώ ο δράστης με το τρίτο κτύπημα της έκοψε την καρωτίδα.

Πηγή: www.madata.gr   

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...