Η πρόταση του Ολυμπιακού στον Ματζούρ που έμεινε στο «σκοτάδι»

29 Νοεμβρίου 2013

Τα δύσκολα φαίνεται πως πέρασαν για την Καλλονή και τον Γιάννη Ματζουράκη μετά το μπλακ άουτ των πέντε αγωνιστικών, όπου την ομάδα έμοιαζε να την παίρνει η κάτω βόλτα. Βέβαια ο ίδιος ο τεχνικός της νησιώτικης ομάδας προτιμά να κρατά χαμηλά την μπάλα, καθώς ξέρει πως είναι πολύ εύκολο να αποπροσανατολιστούν οι ποδοσφαιριστές του και τα προβλήματα να ξανάρθουν.

Οπως και να `χει, η φετινή -απροσδόκητα καλή- πορεία των νεοφώτιστων αποτελεί μια προσωπική δικαίωση για τον 64χρονο κόουτς που διάγει μια δεύτερη προπονητική νεότητα, αν και εδώ που τα λέμε δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Χαρακτηριστικό είναι και το γεγονός πως το περασμένο καλοκαίρι δέχτηκε μια τιμητική πρόταση από την πρώην του ομάδα, τον Ολυμπιακό, που τελικά δεν πήρε σάρκα και οστά, μένοντας παράλληλα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στον «Ματζούρ» έπεσε η ιδέα της ανάληψης του -στρατηγικής σημασίας- πόστου του διευθυντή όλων των ακαδημιών της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, ωστόσο αυτός αρνήθηκε ευγενικά καθώς θεώρησε εαυτόν μάχιμο, θέλοντας να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, προσφέροντας έργο σε ομάδα της Super League! Μάλιστα οι Πειραιώτες βάσιζαν πολλά στην πείρα του, ώστε να αναδιοργανώσουν όλα τα τμήματα κάτω από νέες βάσεις. Θυμίζουμε πως μόλις προσφάτως ένας πρώην παίκτης του, ο Γρηγόρης Γεωργάτος, ανέλαβε γενικός αρχηγός των ακαδημιών του Ολυμπιακού…

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ