Δεν παραιτήθηκε, τον... παραίτησαν

30 Νοεμβρίου 2013

Ο Ισπανός Ρούμπεν Πουλίδο θυμήθηκε την 11η αγωνιστική ότι η γλώσσα τον δυσκολεύει να συνεννοηθεί με συμπαίκτες και διαιτητές. Επικαλούμενος μάλιστα αυτό το πρόβλημα υπέβαλε -λέει- την παραίτησή του από τη θέση αρχηγού που κατείχε στον Αρη.

Αυτή βέβαια είναι η επίσημη εκδοχή, γιατί ανεπισήμως ο 34χρονος κεντρικός δεν παρέδωσε αυτοβούλως το περιβραχιόνιο, αλλά ουσιαστικά τον... παραίτησαν. Είχαν πολλά ράμματα μαζεμένα για τη γούνα του στον Αρη. Πέρα από την εμφάνισή του στο ματς με τον Παναθηναϊκό (υπέπεσε σε λάθη και στα δύο γκολ του Βίκτωρα Κλωναρίδη), ενόχλησε και η συμπεριφορά του στα αποδυτήρια. Εκεί όπου στο ημίχρονο ο Πουλίδο (έχοντας χρεωθεί ήδη αδράνεια στο 1-0) κόντεψε να βγει και από πάνω... «Τι είναι αυτά. Πώς παίζουμε έτσι;» φώναζε δίχως να αναλάβει ο ίδιος ευθύνες.

Ανάλογη ένταση επικράτησε και στο φινάλε και το γυαλί έσπασε στη σχέση του με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Ο πρόεδρος Δημήτρης Ηλιάδης επέτρεψε στον Σέρβο προπονητή να χειριστεί εν λευκώ το θέμα και εκείνος εξώθησε σε παραίτηση τον παίκτη. 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ