Σύμβουλος Αρβανιτόπουλου: Κάντε εταιρεία σεκιούριτι, για να πάρετε κατόπιν τη φύλαξη του ΕΜΠ

3 Δεκεμβρίου 2013
Κάντε εταιρεία σεκιούριτι, για να πάρετε κατόπιν τη φύλαξη του ΕΜΠ», φέρεται να πρότεινε σύμβουλος του υπουργού Παιδείας, Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, στους φύλακες του ΕΜΠ, οι θέσεις των οποίων καταργήθηκαν με την κοινή υπουργική απόφαση.
 
 

Συγκεκριμένα, από ενημέρωση που έγινε στους διοικητικούς υπαλλήλους του Eθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, σε συνάντηση της αντιπροσωπείας του ΕΜΠ με τον υπουργό Παιδείας, η ρηξικέλευθη πρόταση, την οποία κατέθεσε ο σύμβουλος του υπουργού για την επαγγελματική αποκατάσταση των φυλάκων που βρέθηκαν εκτός ΕΜΠ, προκάλεσε οξύτατες αντιδράσεις, με αποτέλεσμα ο υπουργός να αναγκαστεί να του πει να σταματήσει να μιλάει.

 

Επίσης, όταν ετέθη το θέμα της αρνητικής μοριοδότησης ως ποινή σε όσους διοικητικούς δεν απεγράφησαν, ο ίδιος σύμβουλος είπε ότι η αρχική θέση της κυβέρνησης ήταν να τους περάσει ένα γρήγορο πειθαρχικό και να τους απολύσει. Στο σημείο αυτό του απάντησαν: «Δεν μιλάμε με σας, αλλά με τον υπουργό». Ο ίδιος σύμβουλος του κ. Αρβανιτόπουλου μετείχε, μαζί με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου, Αθανάσιο Κυριαζή, στη συνάντηση και με αντιπροσωπεία του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πηγή: www.kathimerini.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ