Ο Κώστας Λεφάκης αναλύει ποια ζώδια επηρεάζει η νέα σελήνη σήμερα

3 Δεκεμβρίου 2013

Πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη με συμμετοχή της Αφροδίτης και του Κρόνου με όψεις δωδεκάγωνου.

Αφορά το σταυρό των μεταβλητών ζωδίων (ΔίδυμοιΠαρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) και η επίδρασή της είναι αρκετά ευμενής και αναδιοργανωτική.

Ωστόσο αλλαγές και αιφνιδιασμοί θα υπάρξουν στις προσωπικές σχέσεις και στις επαγγελματικές υποθέσεις των εκπροσώπων αυτών των ζωδίων, ενώ τυχόν εκδήλωση γεγονότων, καλείται να αντιμετωπιστεί με σύνεση και λογική για να αποσοβηθούν δυσάρεστες εξελίξεις στο μέλλον.

Οτιδήποτε συμβαίνει το οποίο φέρνει μια αλλαγή, και η οποία χαρακτηρίζεται μη αναστρέψιμη, πρέπει να γίνει αποδεκτή και οι άνθρωποι να προσαρμοστούν το κλίμα που θα επικρατήσει μέσα από αυτή την διαδικασία.

Γενικότερα η περίοδος αυτή θα σημάνει νέες εξελίξεις στην διεθνή πολιτική σκηνή, σχετιζόμενες με την ενέργεια, τα ορυκτά και τα νέα γεωπολιτικά σύνορα που οι ισχυροί θέλουν και συνεχίζουν να επιμένουν να ιχνογραφούν.

Στην Ελλάδα θα έχουμε αρκετά επεισόδια τα οποία θα κάνουν ένα είδος ξεκαθαρίσματος τόσο σε θέματα εσωτερικής διοίκησης όσο και σε θέματα εσωτερικής οικονομίας.Πηγή: http://www.astrology.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ