Ποιά απόχρωση του φούξια ταιριάζει σε εσάς;

3 Δεκεμβρίου 2013

 Έντονο, ζαχαρώδες και neon, τα φούξια κραγιόν εμφανίζονται παντού τον τελευταίο καιρό, από πασαρέλες μέχρι τα στόματα των stars. Απ' ότι φαίνεται μάλιστα δεν χρειάζεσαι μακιγιέρ ή μαύρισμα για να μπορείς να το φορέσεις, απλά χρειάζεσαι την σωστή απόχρωση. Υπάρχουν κάποιοι κανόνες στη διαδικασία επιλογής της σωστής απόχρωσης, τις ανοιχτές επιδερμίδες με κίτρινους τόνους τις κολακεύουν οι πιο παγωμένες αποχρώσεις, ενώ οι πιο ζεστές επιδερμίδες μπορούν να ταιριάξουν με αποχρώσεις πιο κοραλί.


Emma Stone

Η Emma Stone έχει πολύ ανοιχτή επιδερμίδα και μόλις είχε βάψει τα μαλλιά της πλατινέ όταν ο μακιγιέρ της, της έβαψε τα χείλη με το κραγιό την εταιρείας Shiseido’s Perfect Rouge (18,50€) στην απόχρωση Fuchsia RS320.


Saoirse Ronan

Αν έχεις ανοιχτή επιδερμίδα και κόκκινα μαλλιά, ψάξε για πιο ψυχρές αποχρώσεις, όπως το Mexican Rose της εταιρείας Nars’ Velvet Gloss Lip Pencil (18,50€).


Saoirse Ronan

Οι ξανθές γυναίκες με σταρένια επιδερμίδα δεν έχουν πρόβλημα καθώς μπορούν ανα φορέσουν όλες σχεδόν τις αποχρώσεις, μια που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε είναι του οίκου Chanel’s Rouge Allure Velvet Luminous Matte Lip Colour (25€) στην απόχρωση La Favorite.


Lucy Hale

Αν έχετε ανοιχτό σταρένιο και είστε μελαχρινή μπορείται να δοκιμάσετε  ένα κραγιόν της εταιρείας Obsessive Complulsive Cosmetics’ Lip Tar (13,50€) στην απόχρωση Anime.


Olivia Wilde

Oι καστανές με σταρένια επιδερμίδα μπορούν να δοκιμάσουν πιο έντονα φούξια όπως το Smitten της Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain (9€)


Ashley Madekwe

Οι σκούρες επιδερμίδες πρέπει να κατευθυνθούν σε πιο κόκκινες/ πορτοκοαλί αποχρώσεις όπως το Dior’s Rouge Dior Lipstick (30€) στην απόχρωση Fuchsia Star ή το Urban Decay’s Super Saturated High Gloss Lip Color στην απόχρωση Crush.

Lupita Nyong’o

Οι γυναίκες με κόκκινους τόνους στο δέρμα ταιριάζουν πιο πολύ με κραγιόν τα οποία έχουν μέσα τόνους του μπλέ.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ