Σπανακόπιτα δια χειρός Άννας Δρούζα!

Η Άννα Δρούζα μοιράζεται μαζί μας την αγαπημένη της συνταγή για σπανακόπιτα.

Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι:

1 πακέτο Κανάκης φύλλο για πίτες

4 αυγά

1 κιλό σπανάκι

Άνηθο

400 γρ. φέτα

4 κουταλιές κίτρινο τυρί τριμμένο regato ή gouda

1 γιαούρτι

Λίγες σταγόνες λαδιού

Πλένουμε το σπανάκι και το στύβουμε καλά. Μετά το βάζουμε στο μπολ. Λιώνουμε με το πηρούνι τη φέτα και προσθέτουμε όλα τα υλικά. Σε κάθε φύλλο περνάμε λάδι για να μην κολλήσει ενδιάμεσα. Το ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να γίνει η κρούστα.

Καλή επιτυχία!

Σχετικά άρθρα