Χτενίσματα εμπνευσμένα από πασαρέλες!

5 Δεκεμβρίου 2013

Ένα χτένισμα είναι ο πιο απλός τρόπος να αλλάξεις το καθημερινό σου σύνολο σε βραδινό. Αλλά υπάρχουν τόσες παραλλαγές του κλασσικού σινιόν που είναι δύσκολο να θυμάσαι από που να ξεκινήσεις. Οπότε εμείς είπαμε να κοιτάξουμε στις πασαρέλες, εδώ είναι που χτενίσματα που έχουν εγκριθεί από τους σχεδιαστές κάνουν την εμφάνισή τους. Σας υποσχόμαστε ότι δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίες για να τα κάνετε σπίτι σας!

 

Holiday Hair Updo Ideas

Marchesa. Εδώ κάντε ότι θέλετε. Με πολλά τσιμπιδάκια πιάστε τουφίτσες τα μαλλιά σας πάνω χωρίς να σας νοιάζει να υπάρχει ισορροπία. 

 

Holiday Hair Updo Ideas

Αν σας αρέσουν οι χαμηλοί κότσοι αλλά λατρεύετε και τις πλεξούδες, δοκίμασε αυτό το look από τον οίκο Philosophy. Φτιάξτε δυο πλεξούδες και τυλίξτε τις μαζί τη βάση του λαιμού.

 

Holiday Hair Updo Ideas

Dolce & Gabbana. Ένα απλό σινιόν του οποίου η ιδιαιτερότητα βρίσκεται στο ότι έχει περισσότερο όγκο και θυμίζει δεκαετία του '50.


Holiday Hair Updo Ideas

Αν έχει πολύ μακριά μαλλιά μπορείς να δοκιμάσεις το look των Viktor & Rolf. Δημιούργησε μια χωρίστρα στη μέση και ξεκίνα να φτιάχνεις δυο πλεξούδες δεξιά και αριστερά σαν κορδέλα που απλά δεν περνάει από το κέντρο του κεφαλιού.
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ