Οταν ο Σοιμπλε τραγούδησε στον Στουρνάρα " Ηappy Birthday dear Yannis"

11 Δεκεμβρίου 2013

Και όμως. Και ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έχει ψυχή. Για την ακρίβεια ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών όχι μόνο έχει ευαισθησίες, αλλά μπορεί να τις εκφράζει και... τραγουδώντας. Σύμφωνα με τον “Μικροπολιτικό” ο Γερμανός υπήρξε ο πρωτεργάτης της έκπληξης που ετοίμασαν στον Γιάννη Στουρνάρα οι συνάδελφοί του υπουργοί Οικονομικών των 27 στη χθεσινή συνεδρίαση του Ecofin. 

Ο κ. Στουρνάρας είχε χθες γενέθλια, εξού και εισερχόμενος στη συνεδρίαση έμεινε άφωνος καθώς είδε τους 26 να του τραγουδούν εν χορώ το «Happy Birthday». Το... παρασύνθημα έδωσε ο προεδρεύων του Ecofin, ο Λιθουανός Ριμάντας Σάντζιους. Οπως αναφέρει η στήλη όμως ο Σόιμπλε ήταν αυτός που εντόπισε την ημερομηνία γενεθλίων στο βιογραφικό του Στουρνάρα και λειτούργησε συνωμοτικά για να πετύχει η έκπληξη. Ο κ. Στουρνάρας αμήχανος, τους ευχαρίστησε για το σόου. 

Ο πρώτος πάντως που ευχήθηκε στον υπουργό Οικονομιών, εκτός από τους δικούς του ανθρώπους –σύμφωνα με τον “Μικροπολιτικό”- ήταν ο πρωθυπουργός. Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε στον Στουρνάρα μεταμεσονύκτιο τηλεφώνημα τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες, την ώρα που βρισκόταν στη συνεδρίαση του Eurogroup.

Πηγή: www.real.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ