Χαμός στη Βουλή με αμφίεση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ

11 Δεκεμβρίου 2013

Με ξυρισμένο μαλλί και μπλούζα με νεκροκεφαλή εμφανίστηκε στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό η αγαπητή βουλευτής Ιωάννα Γαϊτάνη.

Μετά το… σάλο που είχε ξεσπάσει με την περιβόητη εμφάνιση στην Ολομέλεια της Βουλής από τη Ραχήλ Μακρή -με το μπλουζάκι με τον παπαγάλο, μία ακόμη κυρία προκαλεί τα βλέμματα και αρκετά σχόλια.

Ο λόγος για τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννα Γαϊτάνη, η οποία εμφανίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για να μιλήσει επί του κρατικού προϋπολογισμού του 2014, με μαλλί σχεδόν ξυρισμένο από τη μια πλευρά και φουσκωμένο από την άλλη, ξεχειλωμένο ριγέ μπλουζάκι με μια νεκροκεφαλή και… έξαλλα σκουλαρίκια.

ioanna-gaitaniΌπως φαίνεται και από την εμφάνιση αυτή της βουλευτού Α” Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννας Γαϊτάνη, το dress code που είχε επιβληθεί, μετά και το περιστατικό με τη Ραχήλ Μακρή, άρχισε και πάλι να χαλαρώνει.

Το ενδυματολογικό των βουλευτών είναι ένα θέμα το οποίο έχει κατά καιρούς απασχολήσει την αρμόδια επιτροπή και το προεδρείο της Βουλής, ενώ ουκ ολίγες φορές έχουν γίνει συστάσεις προς τους βουλευτές. Ωστόσο, όπως φαίνεται κάποιοι συνεχίζουν να αγνοούν τις υποδείξεις.

Κανείς βέβαια δεν φαίνεται να ασχολείται με την ουσία, η οποία μακράν απέχει από την εμφάνιση της -κατα τ” άλλα συμπαθούς- Ιωάννας Γαϊτάνη.Πηγή: http://www.fimes.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ