Πώς να βαφτείτε αν έχετε αμυγδαλωτά μάτια

12 Δεκεμβρίου 2013

Το eyeliner και το cat eye είναι ένα από τα καλύτερα και αγαπημένα μας μακιγιάζ. Μισούμε να το αγαπάμε καθώς είναι δύσκολο να το πετύχεις αν δεν ξέρεις ακριβώς το σχήμα των ματιών σου. Ελάτε να κάνουμε λοιπόν κάποια απλά μαθήματα και οδηγίες για να πετύχετε το τέλειο cet eye για τις γιορτές. 

Ας ξεκινήσουμε με τα αμυγδαλωτά μάτια... Αν έχετε αμυγδαλωτά μάτια σημαίνει ότι βλέπετε το πάνω βλέφαρό σας ολόκληρο, έτσι μπορείτε να σχεδιάσετε διαφορετικό πάχος γραμμής eyeliner ανάλογα με τη διάθεσή σας. Δείτε πώς να το κάνετε... 

 

02_Image_9973

Βάλτε μια σκιά σε όλο το πάνω βλέφαρο. Διαλέξτε μια σκιά ένα τόνο πιο σκούρα από το χρώμα τις επιδερμίδας σας. 

 

03_Image_9979

Περάστε όλο το βλέφαρο με μια ελαφριά μπεζ σκιά και τονίστε τις γωνίες σας. Αυτό θα κάνει λίγο πιο δραματικό το look.

 

Για να έχουν το ίδιο μήκος οι γραμμές σας κάντε μια μικρή τελεία εκεί που θέλετε να τελειώνουν. Δεν πρέπει οι γραμμές να ξεφεύγουν από τη παράλληλη γραμμή του φρυδιού. Η τελίτσα σας λοιπόν πρέπει να είναι ακριβώς από κάτω από το τέλος του φρυδιού. Μετά, ένωσε τη γραμμή προς το υπόλοιπο μάτι στο πάνω βλέφαρο αλλά σχεδιάζοντας τη γραμμή σαν να ενώνετε το κάτω βλέφαρο.


 

Κρατήστε το ίδιο πάχος στη γραμμή σας σε όλο το μήκος. Μην κάνετε καμπύλη στη γραμμή καθώς θα δημιουργηθεί από μόνη της ενώνοντας τη τελεία με το βλέφαρο. 

 

Περάστε τις βλεφαρίδες σας με μάσκαρα. 

 

Είστε έτοιμοι!

 

 

 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Ιράν
Τα νέα της ημέρας
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Ιράν