Σούπα μινεστρόνε με κοφτό μακαρονάκι

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Για 4-6 άτομα</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κουταλιές της σούπας βούτυρο</span><br /><span style="font-size: medium;"> 1 σκελίδα σκόρδο</span><br /><span style="font-size: medium;">2 καρότα</span><br /><span style="font-size: medium;">Μερικά φρέσκα φασολάκια</span><br /><span style="font-size: medium;">1 φλιτζάνι τσαγιού αρακά</span><br /><span style="font-size: medium;">6 φλιτζάνια τσαγιού νερό</span><br /><span style="font-size: medium;">½ φλιτζάνι τσαγιού κοφτό μακαρονάκι</span><br /><span style="font-size: medium;">Αλάτι</span><br /><span style="font-size: medium;">Πιπέρι</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια με το βούτυρο μέχρι να μαραθούν.</span><br /><span style="font-size: medium;">Προσθέτουμε τις ντομάτες, αφού τις λιώσουμε στο μούλτι και το σκόρδο.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Αφήνουμε να σιγοψηθούν για 15 λεπτά.</span><br /><span style="font-size: medium;">Προσθέτουμε τα καρότα κομμένα σε μικρούς κύβους, τα φασολάκια, τον αρακά, το νερό, λίγο αλάτι και πιπέρι.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Αφήνουμε τη σούπα να σιγοβράσει για 20 λεπτά.</span><br /><span style="font-size: medium;">Ρίχνουμε στο τέλος το κοφτό μακαρονάκι και τη βράζουμε για 15 λεπτά.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 45 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα