Σαλάτα με αβοκάντο, ντομάτα και καλαμπόκι

13 Δεκεμβρίου 2013

Υλικά

Για 4-6 άτομα

Για τη σαλάτα
1 αβοκάντο κομμένο σε κύβους
2 καρότα τριμμένα
1/2 χούφτα ρόκα
1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
1 κονσέρβα μικρή μανιτάρια πλυμένα
1 κονσέρβα μικρή καλαμπόκι πλυμένο
αλάτι
πιπέρι

Για το ντρέσινγκ
1 κούπα ελαιόλαδο
1/2 κούπα ξύδι από λευκό κρασί
1/2 κούπα μέλι (ή 3 κουταλιές της σούπας γεμάτες)
1 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα (κατά προτίμηση τύπου ντιζόν)

 

 

 

Εκτέλεση

Για τη σαλάτα
Σε ξύλο κοπής κόβουμε όλα τα υλικά σε ψιλά κομμάτια. Έπειτα τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα τρίβουμε λιγάκι με αλάτι να μαραθούν ελαφρά.

Για το ντρέσινγκ
Προσθέτουμε όλα τα υλικά στο μούλτι ή σε ένα σέικερ χτυπάτε όλα μαζί και το ρίχνουμε πάνω απ' τη σαλάτα.

 

 

 



Απαιτούμενος χρόνος: 5 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ