Σαλάτα με λόλα και γαλοπούλα

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">400 γραμμάρια στήθος γαλοπούλας</span><br /><span style="font-size: medium;">100 γραμμάρια σπανάκι μπέιμπι</span><br /><span style="font-size: medium;">120 ml ελαιόλαδο</span><br /><span style="font-size: medium;">½ λόλα κόκκινη</span><br /><span style="font-size: medium;">½ λόλα πράσινη</span><br /><span style="font-size: medium;">60 γραμμάρια σταφίδες</span><br /><span style="font-size: medium;">½ εσκαρόλ</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα</span><br /><span style="font-size: medium;">40 ml βαλσάμικο λευκό</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κεσεδάκια φραμπουάζ</span><br /><span style="font-size: medium;">αλάτι</span><br /><span style="font-size: medium;">πιπέρι</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">υλικά για 4 άτομα</span></p>
<p><span style="font-size: medium;"> </span></p>
<p> </p>
<div><strong><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></strong></div>
<p><span style="font-size: medium;">Φτιάξτε μια υπέροχη σαλάτα με γαλοπούλα…</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Πλένουμε καλά τη λόλα και την κόβουμε σε χοντρά κομμάτια.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Ένας τρόπος να την  πλύνουμε είναι να γεμίσουμε το νεροχύτη με νερό και λίγο ξίδι και να βάλουμε μέσα τα φύλλα της.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Στη συνέχεια, να αφαιρέσουμε το νερό και να πλύνουμε τα φύλλα μεμονωμένα.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Πλένουμε καλά και τις υπόλοιπες σαλάτες.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Με τη βοήθεια ενός μαχαιριού ανοίγουμε το στήθος της γαλοπούλας και το κάνουμε πολύ λεπτό.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Αμέσως μετά, το απλώνουμε στον πάγκο της κουζίνας και το αλατοπιπερώνουμε.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Το αλείφουμε με λίγο λάδι και το τυλίγουμε σφιχτά με μια μεμβράνη, ώστε να γίνει ρολό.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Το μεταφέρουμε σε μια σακούλα μαγειρικής και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό για 12 λεπτά.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και το αφήνουμε να ζεσταθεί.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Μόλς ζεσταθεί, βάζουμε μέσα το κοτόπουλο και το σοτάρουμε, ώστε να πάρει χρώμα, από όλες τις πλευρές.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Αφού ροδίσει, το αφαιρούμε από το τηγάνι, το κόβουμε σε κομμάτια και το ανακατεύουμε στη σαλάτα.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Για να φτιάξουμε το ντρέσινγκ της σαλάτας,</strong></span> θα χρησιμοποιήσουμε το μπλέντερ.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Βάζουμε μέσα στον κάδο του μπλέντερ τα φραμπουάζ,τις σταφίδες και τη μουστάρδα και τα χτυπάμε, ρίχνοντας σταδιακά και σιγά-σιγά και το λάδι.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Αμέσως μετά, ρίχνουμε το βαλσάμικο και λίγο αλατοπίπερο και ανακατέυουμε.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Η σαλάτα μας είναι έτοιμη για σερβίρσμα.</span><br /><span style="font-size: medium;"> </span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα