Σαλάτα με ρόκα, μήλο και σουσάμι

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4-6 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">1/2 ματσάκι ρόκα</span><br /><span style="font-size: medium;">Φρέσκο κρεμμυδάκι</span><br /><span style="font-size: medium;">Φύλλα φασκόμηλου</span><br /><span style="font-size: medium;">Κάσιους</span><br /><span style="font-size: medium;">Σουσάμι</span><br /><span style="font-size: medium;">Μπαλσάμικο</span><br /><span style="font-size: medium;">1 πράσινο μήλο ψιλοκομμένο</span><br /><span style="font-size: medium;">Ελαιόλαδο</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο λάδι και καβουρδίζω τα κάσιους. Βάζουμε και το φασκόμηλο. Ανακατεύουμε και αφήνουμε το φασκόμηλο να απελευθερώσει το άρωμά του και να πάρουν χρώμα οι καρποί.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Πλένουμε τα φύλλα της ρόκας και τα τοποθετώ σε πιάτο. Βάζουμε το μήλο το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, τα κάσιους και αλατίζουμε. Περιχύνω με ελαιόλαδο χτυπημένο με το μπαλσάμικο και πασπαλίζω με σουσάμι.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα