Στέλλα Γκρέκα- Συναυλία για τη ντίβα της μεταπολεμικής Αθήνας.

16 Δεκεμβρίου 2013

Συναυλία για τη ντίβα της μεταπολεμικής Αθήνας.

Μαγική, ευαίσθητη, νοσταλγική, μελαγχολική, η Στέλλα Γκρέκα, 91 χρόνων σήμερα, υπήρξε η μεγάλη ντίβα της μεταπολεμικής Αθήνας. Μια φωνή-μύθος που συνδέθηκε με τραγούδια λεπτού ρομαντισμού. Κομμάτια μεγάλων ελλήνων συνθετών, όπως ο Αττίκ, ο Κώστας Γιαννίδης, ο Μενέλαος Θεοφανίδης, ο Τάκης Μωράκης, ο Μιχάλης Σουγιούλ, ο Χρήστος Χαιρόπουλος κ.ά. Τραγούδια όπως τα: «Πάμε στο άγνωστο», «Ήρθες σαν την άνοιξη», «Πού να ’σαι τώρα», «Είδα μάτια πολλά», «Χθες το βράδυ», «Τραγούδι της Μαρίνας», «Μαραμένα τα γιούλια κι οι βιόλες» κ.ά.
To αφιέρωμα στη Στέλλα Γκρέκα ανήκει στη σειρά συναυλιών του θεάτρου Badminton «Τα Πρόσωπα του Ελληνικού Τραγουδιού» σε καλλιτεχνική διεύθυνση του συνθέτη Μιχάλη Κουμπιού.
Τα τραγούδια από το ρεπερτόριο της ελληνίδας τραγουδίστριας θα αποδώσει η Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας, με μαέστρο τον Παναγή Μπαρμπάτη και θα τραγουδήσουν οι: Καλλιόπη Βέττα, Μπάμπης Βελισσάριος, Ελένη Βουδουράκη, Άγγελος Παπαδημητρίου και η Στέλλα Γκρέκα. Συμμετέχουν χορευτές της ομάδας Pasion del Tango.

Info

16 Δεκεμβρίου 2013 
BADMINTON, Ολυμπιακά Ακίνητα, Γουδή 
Τηλ.: 211-1010020 
Ώρα έναρξης 20.30. Εισιτήρια: Α΄ ΖΩΝΗ: 25 ευρώ, Β΄ ΖΩΝΗ: 20 ευρώ, Γ΄ΖΩΝΗ: 15 ευρώ και Δ΄ ΖΩΝΗ: 10 ευρώ, 8 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων).


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ