Τι παλτό ταιριάζει στον σωματότυπό σας;

16 Δεκεμβρίου 2013

Είναι η τέλεια στιγμή να επενδύσεις σε ένα καλό παλτό. Διάλεξε όμως όχι μόνο επειδή σου αρέσει αλλά ένα που ταιριάζει στο σωματοτυπό σου. 

 

Ask A Stylist: Flattering Coats

Διάλεξε μια καμπαρντίνα σε κλασσική γραμμή (μακρυά με στενούς ώμους με μια Α κατεύθυνση προς τα κάτω) και χρώμα ( καφέ, μπεζ ή μαύρο). Διάλεξε μια καμπαρντίνα που ντραπάρει γύρω από το σώμα.

Ask A Stylist: Flattering Coats

Η ιδέα αυτού του παλτού είναι να είναι μεγαλύτερο από ότι θα έπρεπε, κάτι που το κάνει να ταιριάζει πάνω από κάθε σύνολο. Προτίμησε ουδέτερα χρώματα, όπως μαύρο και απέφυγε κάθε κομμάτι με υπερβολικά στολίδια (ζωνάκια, τσέπες, κουμπιά και ραφές).

 Ask A Stylist: Flattering Coats

Για να το γιορτάσετε σε όλο του το μεγαλείο, η γούνα πρέπει να είναι όσο πιο γεμάτη γίνεται. Είτε διαλέξετε μια πιο μακρυά γούνα είτε μια πιο κοντή, είναι στυλιστική επιλογή. Όλοι οι σωματότυποι μπορούν να το φορέσουν καθώς εδώ μιλάμε για στυλ.

Ask A Stylist: Flattering Coats

Εϊναι ευέλικτο, κρατάει στο χρόνο και ευκολοφόρετο. Διάλεξε ένα jacket που να είναι στενό στους ώμους και πιο γεμάτο στο σώμα, έτσι όταν είναι κουμπωμένο, θα φαίνεται πιο όμορφη η σιλουέτα. Πρέπει να φτάνει από τη μέση μέχρι τους γοφούς το πολύ το μήκος. 

Ask A Stylist: Flattering Coats

Το δερμάτινο jacket πρέπει να είναι κλασσικό, αλλά λίγο πιο στενό για να είναι πιο θυληκό. Τα μανίκια μπορούν αν είναι στενά και στο σώμα πολύ ίσιο.

 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ